Pikkuvauvan ja taaperon äiti Ida, 31, Keuruu

Teksti Toimitus
Äidin oma päivä -finalisti

Äidin oma päivä -finalisti”Sylissäni tuhisee kaksikuinen tyyni ja tyytyväinen tyttö, lattialla traktoreiden kokoontumisajoja järjestää nippanappa 2-vuotias, valloittavan empaattinen, tahtoa puhkuva poika. Imetystukiryhmänä ovat kaksi koiraa ja hormonivuoristorataa koettaa hillitä mieheni, lasten isä. Onnea hänen työttömyydessään on se, että saamme kaikki olla yhdessä kotona, vaikka se taloudellisesti stressaavaa onkin.

Olemme paluumuuttajia ison kaupungin vilskeestä pikkupaikkakunnalle, ja hiljalleen kotiudumme uusiin kuvioihin. Kaksin lähdimme ja nelin tulimme ja saimme turvaverkkoa ympärillemme. Autottomuus luo välillä arkeen haasteita, mutta hyvin ovat siirtyneet kauppakassit, lapset ja koirat kolmanteen kerrokseen. Ainakin pysyy pakarat pinkeinä!  Vaikka ei peilistä ihan oma kuva näykään (jos peiliin ehtii vilkaista). Odotusaikana parit pisamat kasvoivat läiskiksi otsaan, kilot odottavat lenkkipolkuja ja joogan alkua sekä muodoton omanvärinen tukka miettii, mitä sille tehtäis.

Eniten tutkailtavaa taitaa kuitenkin olla peilin sijaan sisäpuolella, kun omat tarpeet tuppaavat jäämään aina viimeiseksi. Äidin olisi syytä tajuta, että keskittymällä välillä hetkeksi itseensä pystyisi antamaan muille enemmän.”

Palaa takaisin äänestykseen ja äänestä suosikkiäitiäsi!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä