Yhden lapsen äiti Vilma, 25, Turku

Teksti Toimitus
Äidin oma päivä -finalisti

Äidin oma päivä -finalisti Olen 25-vuotias, elokuussa 2 vuotta täyttävän pojan äiti. Olemme molemmat mieheni kanssa opiskelijoita, ja olen itse palaamassa ensi syksynä takaisin kouluun, ja se jännittää kovasti.

Tähän kahteen vuoteen on sisältynyt paljon vaikeuksia ja vastoinkäymisiä. Poikani syntyi yli 2 kk etuajassa ja vietti pitkän ajan Tyksissä keskolassa. Tämä oli elämämme vaikeinta aikaa, mutta keskolan mahtavan henkilökunnan sekä läheisten ystäviemme ja perheidemme ansiosta selvisimme siitä. Vaikeudet eivät kuitenkaan loppuneet, kun saimme lopulta vauvamme kotiin, vaan jouduimme ravaamaan sairaaloissa milloin minkäkin syyn takia.

Isoin syy oli pojan huulisuulakihalkio, joka oli myös syy siihen, etten koskaan voinut imettää häntä.Olemme käyneet leikkauksissa Helsingissä ja lisäksi Turussa jos minkälaisissa tutkimuksissa. Usein joudun menemään sairaalaan yksin pojan kanssa, koska mieheni käy töissä.

Kaipaisin tosiaan arjesta irtautumista kaiken tämän takia. Olisi ihanaa saada lisää hyviä muistoja kaikkien vaikeiden asioiden keskelle.

Palaa takaisin äänestykseen ja äänestä suosikkiäitiäsi!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä