Täit pois luomuna?

  • Viestiketjun aloittaja apua!!
  • Ensimmäinen viesti
Oliiviöljyllä pitäisi läpäköidä koko päänahka ja hiukset ihan kauttaaltaan ja antaa sen vaikuttaa 8 tuntia. Pää pitäisi suojata täksi ajaksi suihkumyssyllä. Tämän jälkeen hiukset pitää käydä täikammalla lävitse päivittäin viikon ajan ja poistaa mahdolliset elävät täit ja saivareet.

Ihan kokemuksesta voin sanoa, että jos haluat päästä täistä eroon, käy hakemassa apteekista lapsesi iälle sopiva täishampoo. Jos taas olet ehdottomasti sitä mieltä, että et myrkkyjä halua laittaa, niin onnea ja sitkeyttä taisteluun! Kumpi sitten on parempi? 1-2 kertaa myrkkyjä vai luomuhoito, joka pahimmillaan ei tehoa ja aiheuttaa lapselle päänahan tulehduksen kun täit saavat rauhassa rellestää? =)

Kokemusta asiasta on ja minä en suostu enää kertaakaan "luomuhoitoa" täiden häätämiseen tekemään. Ennaltaehkäsyyn kylläkin suosittelen pajunkuorta sisältävää shampoota.
 
"mamma"
Apteekista saa Nyda nimistä ainetta jossa ei ole myrkkyä. Perustuu siihen että nestemäinen silikoni tunkeutuu saivareisiin ja täiden hengityselimiin ja tukehduttaa loiset. Vaikutusaika vaan on pitkä 12 tuntia.
 
No en kyllä etikkaa laittais lapsen päähän, johan siitä lähtee ihan tukehduttava hajukin. Ja taatusti sattuu jos on pienikin naarmu päässä tai sattuu menemään silmään. Kyllä se etikkakin myrkkyä tavallaan on, vaikkakin tietyllä tavalla luomumpaa.
 
Blue
No en kyllä etikkaa laittais lapsen päähän, johan siitä lähtee ihan tukehduttava hajukin. Ja taatusti sattuu jos on pienikin naarmu päässä tai sattuu menemään silmään. Kyllä se etikkakin myrkkyä tavallaan on, vaikkakin tietyllä tavalla luomumpaa.
Siinä on joo hengityselimet kovilla kun raakaa etikkaa kaadat lapsen päähän... Tiedä sitten kumpi parempi kerta-annoksena, myrkky josta ei sivuoireita vai luomumyrkky joka saa lapsen voimaan pahoin ja haukkomaan henkeään.
 
"vieras"
Paranix ei ole luomua,mutta hyönteismyrkkyjä siinä ei ole (joita en itsekään halua käyttää). Luomukeinona poikalapsilla leikkaisin tukan ihan lyhyeksi (ei tarvitse kaljuksi kuitenkaan täysin ajaa).
 
tiedän!
Tilaa apteekista englantilainen metallipiikkinen täiden poistoon tarkoitettu kampa. Siinä piikit ovat noin viiden sentin mittaisia ja pyöristetyt, kuin sukkapuikkoja olisi monta virekkäin. Sillä lähtee täit luonnonmukaisesti ilman myrkkyjä!
Testattu muutaman kerran ja toimii hyvin!
Muutama vuosi sitten tilasin kamman ja maksoi parisenkymmentä euroa, mutta on tavallaan ikuinen. Silllä tarkastelin lasten kaverienkin päät, tetty vanhempiensa pyynnöstä ja suostumuksella. Eipä tarvinnut myrkyillä pestä lasten päitä!
 
"alkup"
Niinpä. :( Se on kuitenkin HAPPOA. :O No, minkä kukakin lapselleen parhaaksi näkee.
no sitähän just kysyn että miten sitä käytetään! eikö kukaan tiedä noita teepuuöljyjuttuja tms... ?
itseasiassahan meillä ei niitä VIELÄ ole edes, hoitopaikassa vain hälytys :(
ja tietty toivon ettei tulekaan, jostain muistelen että jos pesee shampoolla johon pari teatreeoil -tippaa niin ei tulisikaan.. mutta tarkempia ohjeita ottaisin vastaan varmuuden vuoksi! just mitään en halua lähteä kokeilemaan esim tuota etikkaa jos ei ole mitään laimennus/käyttöohjetta!
 
hox
[QUOTE="alkup";24439498]no sitähän just kysyn että miten sitä käytetään! eikö kukaan tiedä noita teepuuöljyjuttuja tms... ?
itseasiassahan meillä ei niitä VIELÄ ole edes, hoitopaikassa vain hälytys :(
ja tietty toivon ettei tulekaan, jostain muistelen että jos pesee shampoolla johon pari teatreeoil -tippaa niin ei tulisikaan.. mutta tarkempia ohjeita ottaisin vastaan varmuuden vuoksi! just mitään en halua lähteä kokeilemaan esim tuota etikkaa jos ei ole mitään laimennus/käyttöohjetta![/QUOTE]


Ennaltaehkäisevänä suosittelen edelleen sitä tervashampoota (esim. suomalainen). Pese sillä lapset nyt niin kauan kuin häly päällä.
 
"Vieras"
[QUOTE="Vieras";24439578]LiceMeister&hoitoainetta. Googleta tuolla LiceMeisterilla ohjeita. Mä voin katsoa, jos löydän vanhan ketjun, johon kirjoitin tuosta....[/QUOTE]
Löytyi ketju. Mä voin suositella tuota kampaa. Ei myrkkyjä, vain kampaamista. Ja taatusti täit lähtee! Meiltä ne on häädetty jo 4 kertaa kampaamalla hoitoaineen kanssa - ilman myrkkyjä.
 
vierailija
[QUOTE="Vieras";24439578]LiceMeister&hoitoainetta. Googleta tuolla LiceMeisterilla ohjeita. Mä voin katsoa, jos löydän vanhan ketjun, johon kirjoitin tuosta....
Löytyi ketju. Mä voin suositella tuota kampaa. Ei myrkkyjä, vain kampaamista. Ja taatusti täit lähtee! Meiltä ne on häädetty jo 4 kertaa kampaamalla hoitoaineen kanssa - ilman myrkkyjä.[/QUOTE]
 
vierailija
Olemme häätäneet myös hoitoaineella tukahduttamalla joka toimii loistavasti ja öljy myös. Ja uusii käsittelyn ja kampaa. Ei myrkkyjä tarvitse. Ja koko perheen voi hoitaa heti.. Myrkyt ovat myrkkyjä ja kalliita ja hiukset vaurioituu. Kotikonstit kunniaan!!
 

Yhteistyössä