vierailija
Esim. 30 sentistä per kilo 60 senttiin per kilo? Pitäisikö karsia ruoka-annoksia ja ryhtyä keräämään pettua?
Miksi noin kiihkeä reaktio? Kuulutko niihin jotka väittävät viljatuotteita ihmiselle sopimattomaksi ravinnoksi?Ei vaikuttais yhtään mitään. Mun puolesta vaikka 100 kertaa kalliimpaa. Ei koskaan leivota eikä syödä leipää paitsi riisikakkuja mut ne ei oo leipää eikä jauhoja.
No ei hyväks ole. Leipä ja peruna on ne mihin ei kosketa. Kauraa syödään pikapuurona ja riisimuroja.Miksi noin kiihkeä reaktio? Kuulutko niihin jotka väittävät viljatuotteita ihmiselle sopimattomaksi ravinnoksi?
Vähemmän yleisissä tuotteissa on yleensä tietty hintalisä muihin verrattuna.Mutta, asiaan liittyen, yhtä juttua en ymmärrä. Sitä, miten täysjyväjauhot voivat olla puhtaanvalkoisia vehnäjauhoja kalliimpia. Ei mee millään muotoa ymmärrykseen, ei.
Se on tavallaan ymmärrettävää mutta toisaalta ei koska tällöinhän alkuperäistä tuotetta joudutaan käsittelemään enemmän ja lisäksi osa siitä menee hukkaan.Vähemmän yleisissä tuotteissa on yleensä tietty hintalisä muihin verrattuna.
Tästä voinkin olla kade!ei jouduttais, meillä on viljaa omasta takaa, ja kyky tehdä siitä leipää ja sämpylöitä yms.
Nii juu... no mitä se sun lihas, kanas tai kalas syö sitte? Tai sitte soot niin edistykselline, että kurkusta mänöö vaan porkkanat, parsakaalit ja sellerit. Soot ehkä vaan niin edistykselline.Ehkä ei koska emme syö kovinkaan paljon vilja tai jauhotuotteita.
Se ei varma täsä ole se point. Harva ostaa kovasti jauhua kottiinsa. Kait se nonne välilliset kustannukset jokka...Meillä käytetään jo nyt kalliimpia jauhoja, koska perheessämme on keliaakikko.
Punainen liha tarkoittaa nitraatilla kyllästettyä lihaa. Sitä ei aika muuta harmaaksi, kuten muun lihan tekee. Siksi sitä käytetään, vaikka aiheuttaakin vakavaa anemiaa. Tiedot on eviran sivuilta, entisajan kotitaloustunneilta ja perustietoa. Hirvenliha on punaista, vaikka siinä ei sitä ole. Ihan älytöntä tosiaan sikltä osin, mutta mites jäniksen liha?Heti kun ruvetaan erottelemaan ruoka-aineita värin mukaan, ollaan edetty jo pakkomielteisen ruokahörhöilyn puolelle. Esim. punainen liha, valkoinen sokeri, valkoiset jauhot. Normaali päästään terve ihminen ei tarvitse ruoan väreillä pelehtimistä.
miksei kosketa? nehän on namiaNo ei hyväks ole. Leipä ja peruna on ne mihin ei kosketa. Kauraa syödään pikapuurona ja riisimuroja.
Olen samaa mieltä.Heti kun ruvetaan erottelemaan ruoka-aineita värin mukaan, ollaan edetty jo pakkomielteisen ruokahörhöilyn puolelle. Esim. punainen liha, valkoinen sokeri, valkoiset jauhot. Normaali päästään terve ihminen ei tarvitse ruoan väreillä pelehtimistä.
Minä syön lihan ruskeana tai beigenä, punaista lihaa en suostu syömään, se on raakaa.Punainen liha tarkoittaa nitraatilla kyllästettyä lihaa. Sitä ei aika muuta harmaaksi, kuten muun lihan tekee. Siksi sitä käytetään, vaikka aiheuttaakin vakavaa anemiaa. Tiedot on eviran sivuilta, entisajan kotitaloustunneilta ja perustietoa. Hirvenliha on punaista, vaikka siinä ei sitä ole. Ihan älytöntä tosiaan sikltä osin, mutta mites jäniksen liha?
Suolaliha siivutettuna pakkauksessa on punaista, etkö syö sitäkään?Minä syön lihan ruskeana tai beigenä, punaista lihaa en suostu syömään, se on raakaa.