Mitä mojovia väärinkäsityksiä lapsesi on saanut aikaan? Kerro ja voita Muumi-kirjapaketti!

Lapsen sanomiset tai tekemiset aiheuttavat joskus mojovia, mutta tahattomia väärinkäsityksiä. Millainen tapaus sinulla on jäänyt mieleen? Osallistu ja voita!

Teksti Maria Mäkituomas
Kuvat iStock
"Heheh... hys nyt!"

Sitä sanotaan, että pikkulapsen suusta kuulee totuuden. Vanhemmat kuitenkin tietävät, ettei asia ole lainkaan niin yksinkertainen.

Yksi lapsi puhuu päiväkodissa pikkusiskon syntymästä, vaikka tulossa onkin pikkuserkku. Toinen kertoo kirkkain silmin tuntemattomalle, että äiti ei käytä koskaan pikkuhousuja.

Mitä vastaavia kommelluksia teidän perheessänne on käynyt? Onko lapsi puhunut mitä sattuu vai käyttäytynyt ratkaisevalla hetkellä epäilyksiä herättävästi? Miten ihmiset siihen reagoivat ja mitä sitten tapahtui?

Kertomalla tarinasi mehevästä väärinymmärryksestä olet mukana Muumi-kirjapaketin arvonnassa.

Pakettiin sisältyvät Muumi-vieraskirja, Muumi-julistekirja, upouusi laulukirja Muumiperhe laulaa, ohoi! ja supersuosittu Onnelliset aakkoset -kirja. Paketin arvo on noin 90 euroa.

 

Näin osallistut

Täytä lomake alla ja olet mukana arvonnassa. Vastausaikaa on 20. kesäkuuta asti.

Päivitetty 21. kesäkuuta:

Kilpailuaika on päättynyt ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kiitos upeista kertomuksistanne!

Katso myös: Kaksplussan suosittu synnytystarinakisa – osallistu omallasi! Jaossa 100 euron lahjakortteja

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Oli kerran sukulaisten pojat seisoivat kerrostalon parvekkeen ikkunan takana, poistunut housut alas ja heiluivat peput ja helikopteria…..myöhemmin huomasimme ja aikuiset vain naureskelivat mutta ei oo sanottu mitään. Tajusin myöhemmin pitää puhua ja opettaa niille mitkä asia voisi tehdä mitkä ei kannattaa tehdä…..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä

Pysy kartalla ja tilaa Kaksplussan uutiskirje

X