Kiinalainen lapsihoroskooppi: Rotta

Rottalapsi on vilkas ja välkky.

Teksti Janica Brander
Kuvat 123RF
Kiinalainen lapsihoroskooppi: Rotta

Kiinalaisen astrologian opiskelu kannattaa aloittaa tutustumalla vuosieläimiin. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen olemukseen, taipumuksiin ja sosiaalisuuteen. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa ja kiinalainen lapsihoroskooppi määräytyy siis kiinalaisen vuoden mukaan. Tutustu rottalapsen horoskooppiin alta!

Lue myös Anna.fi: Rotan kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen lapsihoroskooppi: Rotta

Lapsesi on rotta, jos hän on syntynyt esimerkiksi 7.2.2008 – 25.1.2009 tai 25.1.2020 – 11.2.2021

Rottalapsi on viehättävä, vilkas ja älykäs. Pikkuvanha rotta oppii nopeasti lukemaan ja laskemaan. Hänellä on hyvä mielikuvitus, ja hän rakastaa sepittää satuja ja esittää näytelmiä.

Vesielementti tekee rotasta valppaan. Hän huomaa heti, jos vanhempi valehtelee hänelle. Rotta osaa manipuloida aikuisia ja vetoaa näiden herkkiin kohtiin saadakseen tahtonsa läpi.

Seikkailunhaluinen lapsi ajautuu vahingossa tappeluihin ja teloo itsensä retkillään. Naarmut ja kärhämät eivät kuitenkaan hidasta vilkasta pikkuihmistä.

Rottalasta hallitsevat vesi ja yang-energia

Elementti: vesi

Vesi on pehmeä ja joustava elementti. Parhaimmillaan se tekee ihmisestä herkän, hoivaavan ja muuntautumiskykyisen. Vesilapset ovat usein taiteellisia ja heillä on vilkas mielikuvitus. He pitävät eläimistä ja kantavat kotiin siilejä ja siipirikkoja linnunpoikasia. Joskus vesilapset eläytyvät muiden tunteisiin liian voimakkaasti, ja heistä tulee surullisia ja ahdistuneita. Vesilapset eivät pidä säännöistä, ja huonoina päivinä he ovat oikuttelevia kiukkupusseja.

Energia: yang

Yang-energiaan liitetyt piirteet: päivä, aurinko, valo, lämpö, tuli, ekstroverttius, aktiivisuus, positiivisuus, varmuus

Lue kaikki kiinalaiset lapsihoroskoopit!

Lähteet:
Chinese Zodiac

Taija Mård, Idän ja lännen astrologia, Karisto, 2005

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä