Äidin oma päivä -kisa: äänestä, kuka ansaitsee voiton

Teksti Liina Putkonen
Top view of beautiful young woman in headphones making selfie while lying on carpet at home

Äänestä suosikkiasi tai suosikkejasi Äidin oma päivä -kisan voittajaksi. Jokaisella ehdokkaalla on oma tarinansa, jonka pääset lukemaan, kun klikkaat ehdokkaan kuvaa. Äänestysaikaa on lähes kolme viikkoa! Äänestys päättyy perjantaina 27.1.2017.

Äänestyksen voittaja pääsee viettämään äidin omaa päivää helmikuun alussa Otavamedian studiolle, jossa hänet meikataan ja stailataan lehtikuvauksiin. Päivästä tehdään juttu maaliskuun Kaksplus-lehteen ja äiti saa kuvia muistoksi itselleen.

Voittaja voi myös esittää toiveita stailaukseen, jos hän haluaa esimerkiksi kokeilla jotain uutta tyyliä. Kuvauksiin ja kuviin saa halutessaan ottaa mukaan myös lapsensa.

Äänestys on päättynyt!

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Kyllä kolmen lapsen kanssa on tekemistä niin kuin kahdenkin. Se ei ole vain oleilua kotona. Tyttäreni alkoi käydä jumpassa neljä kertaa viikossa en tiedä onko kaikessa vauva mukana vai osassa. Siellä on ainakin semmoinen vauva-äitiryhmä, jotka pelasivat toissapäivänä lentopalloa, en tiedä mitä he eilen tekivät.

Avatar

Ansaitsee todella tämän kaiken!!

Avatar

Superselviytyjä!

Avatar

Toivottavasti voitto tulee oikeaan osoitteseen :)

Avatar

Hän on Todellinen Vuoden Äiti ja ansaitsee voiton ehdottomasti! :)

Avatar

He kaikki ansaitsisivat tuon voiton ?

Avatar

Se positiivisuus mikä tästä äidistä huokuu väsymyksestä ja viimeisistä vastoinkäymisistä huolimatta. Asenne ja rakkaus arkeen ja elämään kohdillaan ❤

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä