Kolmen lapsen äiti Heidi, 43, Helsinki

Teksti Toimitus

”Olen kolmen lapsen mamma. Ottomar on 3,5 vuotta ja Isabella 4 kuukautta. Lisäksi meillä on tytär, Anette, 21 vuotta, joka asuu omillaan. Asumme puolisoni ja pienten lasten kanssa Helsingin Kivikossa. Nyt olen kotona Isabellan kanssa seuraavat kaksi vuotta. Ottomar käy päiväkodissa ja puolisoni töissä.

Puolisoni synnytti Isabellan, mutta palasi heti äitiysloman jälkeen takaisin töihin ja minä jäin kotiin työstäni yliopistolla. Työ on minulle tärkeää, mutta haluan olla lasten kanssa kotona, kun he ovat pieniä. Olemme yrittäneet saada lapsia pitkään, ja nyt unelmamme on toteutunut. Arki kuluu hyvin pitkälle lasten ehdoilla, ja yhteistä tai omaa aikaa ei juuri tällä hetkellä ole.

Rakastan kaikkea kaunista, ja erityisesti muoti ja kauneudenhoito ovat sydäntäni lähellä. Haluan kiinnittää arjessa huomiota edelleen omaan ulkonäkööni, vaikka olenkin nyt kotimammana. Olisi todella ihanaa päästä tällaiseen hemmotteluun,sillä arki kahden pienen kanssa on kuitenkin aika raskasta ja toisinaan haaveilee juuri tällaisista omista jutuista.”

Palaa äänestykseen!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä