Kahden pojan ja neljän enkelilapsen äiti Miia, 40

Teksti Toimitus

Äänestä äidin oma päivä -voittaja

”Kolmannen kerran haen tähän hemmottelukilpailuun, josko nyt onnistaisi. Olen elämänkoulun käynyt 40-vuotias  nainen. Saattohoidin noin 15 vuoden ajan kahta rakasta lastani hoitajien avustuksella. Tytär ja poika menehtyivät INCL-sairauteen 2013 ja 2014. Olen myös saanut kaksi keskenmenoa, toisen enkelilasten hoidon aikaan, toisen uuden mieheni kanssa. Olen kulkenut paljon mustissa vaatteissa, kuten myös tässä kuvassa, joka on otettu ystäväni juhlissa.

Nykyään perheeseeni kuuluu enkeleiden lisäksi kaksi pientä vilkasta poikaa 10/2015 ja 7/2017 syntyneet, sekä heidän isänsä, kihlattuni. Raskaus- ja imetysajan vaatteetkin ovat olleet mustia eli väriä ja erilaisia tyylejä pitäisi taas oppia käyttämään.

Kilojakin on karissut runsaat 25 eli vaatteet ovat menettäneet muotonsa. Yöunet ovat jääneet vähiin, ja sekin näkyy kasvoissa… Äitinä tietysti yritän ensin huomioida perheen ja sitten vasta itseni, jos kerkeän eli useimmiten en!

Olisi ihana edes yhtenä päivänä olla itse hemmoteltavana ja ennen kaikkea löytää muu tyyli kuin nämä vanhat collegehousut ja puklunen paita.”

Palaa takaisin äänestykseen

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä