Mitä arvoja toteutat lasten kasvattamisessa? Osallistu kyselyyn ja voita

Mitkä periaatteet ovat sinulle tärkeitä lasten kasvatuksessa? Vastaa nopeaan kyselyyn ja voita kirjapalkinto, joka on lapselle takuulla mieleinen!

Teksti Maria Mäkituomas
Kuvat iStock
Jokainen perhe toteuttaa itselleen tärkeitä arvoja.

Vanhemmat pyrkivät kasvattamaan hyviä ja pärjääviä lapsia. Koska lapsissa on tulevaisuus, heille opetetut arvot lopulta määrittävät maailman suuntaa.

Mitkä arvoista ovat sinulle merkityksellisiä ja millaisen huomisen haluaisit nähdä? Kerro se meille kyselyssä, johon vastaaminen vie vain noin viisi minuuttia.

Lue myös: Oletko keskivertoa lepsumpi vai tiukempi kasvattaja? Testaa, toimitko 10 tilanteessa samoin kuin useimmat muut vanhemmat

Kyselyyn vastataan anonyymisti, mutta jos haluat osallistua arvontaan, ilmoitathan sähköpostiosoitteesi kyselyn lopuksi.

Arvonnan palkintona on huippusuosittu lastenkirja, Pete Riskin kirjoittama Maailman yksinäisin pieru (2021, Tammi). Arvomme kirjoja kaksi kappaletta.

Teos kertoo vastasyntyneestä pierusta, joka etsii paikkaansa maailmassa. Kuva: Tammi

Kyselyn vastausten pohjalta tehdään myöhemmin artikkeli, joka julkaistaan Kaksplusssassa. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa, mitä asioita suomalaisvanhemmat painottavat alle 5-vuotiaiden kasvatuksessa.

Osallistu kyselyyn alta

Viimeinen osallistumispäivä on 22.5.2022. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen.

Kysely on suljettu. Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

Huomioithan, että kirjapalkinnot arvotaan vain sähköpostinsa jättäneiden vastaajien kesken. Kyselyyn voi kuitenkin vastata ilman, että osallistuu arvontaan.

Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Yleiset arvonnan säännöt voit lukea täältä.

Anna.fi: Ei mikään curlingäiti – Näin kasvatat lastasi kuin Downton Abbeyn lady Mary

 

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä