Sinulleko hemmottelupäivä Kaksplussan äitimallina? Hae mukaan!

Haemme muotijutun malliksi vauvavuotta viettävää äitiä. Haluaisitko sinä kesäisen elämyspäivän ikimuistoiseen elämänvaiheeseen?

Teksti Toimitus
Kuvat Kaksplus / Otavamedia

Tule mukaan Kaksplussan hemmottelupäivään ja pääset kuvausstudiolle meikattavaksi ja stailattavaksi kesän upeaan äitiysmuotiin. Äiti saa parhaat kuvat muistoksi myös itselleen. Voittaja voi esittää toiveita stailaukseen, jos hän haluaa esimerkiksi kokeilla jotain uutta tyyliä. 

Jos innostuit, ilmoittaudu mukaan! Voit osallistua maanantaihin 12.4. mennessä. Osallistu alla olevalla lomakkeella. Muista laittaa hyvälaatuisen kuvan lisäksi perustelu, miksi juuri sinä ansaitsisit oman hemmottelupäivän.

Voit myös vinkata kisasta ystävällesi, jos uskot, että hän innostuisi tulemaan mukaan. Kaikki vauvavuotta viettävät äidit, jotka haluavat hetken hemmottelua arkeensa, ovat tervetulleita ilmoittautumaan. 

Muotijuttuun pääsevä äiti valitaan lukijaäänestyksellä Kaksplus.fi:ssäKaksplussan esiraati valitsee äänestykseen pääsevät äidit. Heidän kuvansa ja perustelunsa julkaistaan Kaksplus.fi:ssä, ja lukijat voivat äänestää tarinoiden perusteella, kenet äideistä he haluavat nähdä muotijutussa stailattuna. 

Eniten ääniä saanut voittaja kuvataan toukokuun lopulla Helsingissä. Kuvaukset järjestetään mahdollisimman koronaturvallisesti turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien. Kuvauksiin ja kuviin saa halutessaan ottaa mukaan myös lapsensa. 

Voittajan upeat kuvat nähdään kesällä julkaistavassa muotikoosteessa. 

Vauvavuoden malli 2021

Huom: Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
    Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä