Tässä he ovat, uudet Äidin oma päivä -finalistit – äänestä omaa suosikkiäitiäsi!

Teksti Toimitus

Kuka näistä suomalaisäideistä ansaitsisi mielestäsi oman, iki-ihanan hemmottelupäivän? Äänestä omaa suosikkiasi tai suosikkejasi Äidin oma päivä -kisan voittajaksi! Jokaisella ehdokkaalla on oma tarinansa, jonka pääset lukemaan, kun klikkaat ehdokkaan kuvaa.

Äänestyksen voittaja pääsee viettämään äidin omaa päivää Otavamedian studiolle, jossa hänet meikataan ja stailataan lehtikuvauksiin. Päivästä tehdään juttu marraskuun Kaksplus-lehteen ja äiti saa kuvia muistoksi itselleen.

Voittaja voi myös esittää toiveita stailaukseen, jos hän haluaa esimerkiksi kokeilla jotain uutta tyyliä. Kuvauksiin ja kuviin saa halutessaan ottaa mukaan myös lapsensa.

ÄÄNESTYS ON NYT PÄÄTTYNYT! Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Klikkaa kuvaa, lue äidin tarina ja äänestä omaa suosikkiasi:

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Äiti ja tytär ihana kaksikko

Avatar

Mun on nyt pakko kommentoida, että olisi ollut tämän kilpailun järjestäjältä järkevää tehdä tästä ennemminkin arvonta, elikkä joko kaikki 9 olisivat voittaneet tämän hemmottelupäivän tai sitten vain vaikka yksi.
Tuo lause ”Kuka näistä suomalaisäideistä ANSAITSISI mielestäsi oman, iki-ihanan hemmottelupäivän?” otti kyllä korviin ja mielestäni nämä kaikki yhdeksän upeaa äitiä ansaitsivat hemmottelupäivän lasten lukumäärästä, huoltajuuksista yms. riippumatta. Itse uskon, että jokaisella äidillä on omat haasteensa oli niitä lapsia kaksi tai kahdeksan. Tässä yllytetään taas kilpailemaan äitiydestä, joka on mielestäni kamalaa. Äitien pitäisi vetää yhtäköyttä, eikä kilpailla keskenään siitä, kuka on paras!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä