Synttärit lapselle ökyimmästä päästä: Kuvat Madonnan, Jessica Simpsonin ja muiden julkkisten övereistä kemuista

Synttärit ovat julkkispiireissäkin hieman maltillistuneet korona-aikaan. Parempina aikoina on todellakin poltettu rahaa lapsen tärkeään päivään.

Teksti Tiina Torikka
Kuvat iStock, Instagram
Julkkisten lasten synttreissä ei säästellä.

Synttärit rikkaiden ja kuuluisten vanhempien silmäteränä tarkoittavat ilmapalloja. Paljon ilmapalloja. Myös palkattuja elokuvahahmojen näyttelijöitä vieraslistalla.

Korona-aikaan syntymäpäivät ovat olleet amerikantuttujen kotona tavallista vähäeleisempiä. Esimerkiksi näyttelijä Katie Holmes järjesti 14-vuotiaalle Surille taianomaiset, mutta mutkattomat kemut:

– Tämä vuosi on muistutus siitä, että yksinkertaiset asiat ovat todella kauniita. Mielestäni silloin olet luovempi, kun sinulla on vähemmän, Holmes kirjoitti Instagram-postauksessa kukkaseppelekuvan yhteyteen.

View this post on Instagram

Birthday vibes 💕💕

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Viime vuonna nähtiin vielä monet tällaiset synttärit. Popkuningatar Madonnan adoptoidut tyttäret Stella ja Estere juhlivat 6-vuotispäiviään allasbileissä leppäkerttuteemaisesti. Kasapäin punamustia uimarenkaita ilahdutti juhlavieraita kookkaalla uima-altaalla. Kaksosilla oli myös merenneito-synttärijatkot.

Kultakurkku Mariah Carey tyytyi viettämään 9-vuotiaiden kaksostensa Moroccanin ja Monroen synttäreitä korona-aikana virtuaaliversiona. Pienempinä ”Roc” ja ”Roe” ovat saaneet kristallit pöytään, joutsenajeluja uima-altaalla ja jättinallen halit. Ne nyt vielä olivat pientä kakkuihin verrattuna:

Jättinalle vaikuttaa kuuluvan asiaan silloinkin, kun kyseessä on syntymäpäivä isolla S:llä eli vauvan maailmaantulo. R&B-laulaja Ciara synnytti perheensä kuopuspojan heinäkuussa ja lapsi sai nimekseen Win, ”voitto”. Ilmapalloja oli riittävästi.

View this post on Instagram

Welcome Home Win 💙

A post shared by Ciara (@ciara) on

Jessica Simpsonin poika vietti tänä kesänä jo 7-vuotissyntymäpäiväänsä suhteellisen vähäeleisillä baseball-teemakemuilla, mutta 4-vuotissynttäreilleen hän sai vieraaksi kaksikin Disney-hahmoa Vaiana-elokuvasta.

View this post on Instagram

#ACEKNUTE #4 🎉 @baylormcg // 📸@kristingram

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Keväällä Acen pikkusisko Birdie Mae täytti vuoden. Synttäreiden ilmapalloasetelmaan löytyi eksoottisia pantteripalloja. Koko komeuden hinnalla saisi aika monta pakettia Carneval-keksejä!

Malli-näyttelijä Molly Simsin 3-vuotias poika Grey ehti tammikuussa viettää korona-uhattomia synttäreitä sirkusjuhlien tirehtöörinä. Kuvagallerian ilmapalloasetelmia on joka puolella, ja myös leikkieläimet kuuluvat sirkusteemaan. Asut ja kakku ovat niin ikään viimeisen päälle. Äiti onkin tunnettu kemujen järjestäjänä.

View this post on Instagram

Welcome to The Stuber Circus 🎪🤡🍿

A post shared by Molly Sims (@mollybsims) on

Mitkä ovat övereimmät lastenkemut, joissa sinä olet ollut vieraana? Kerro kommenteissa.

Lue myös: Vinkit Pokémon-synttäreihin! Koristelut ja leikit – Karkkipurkki-blogi

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä