Näitä joulupukki tuo tänä vuonna – kokosimme kuvaavimmat lelut, joista alkaa 2020-luku

Putosiko postilaatikkoon läjä lelumainoksia? Tässä 10 joulun lelumainosten hupaisinta poimintaa, jotka kertovat kaiken vuosikymmenen vaihteen leluskenestä.

Teksti Anniina Rintala
Kuvat Lelujen valmistajat
Kiintymyssuhdevanhemmuus, glitterlima ja muovailtava kakka: mitä muutakaan sitä toivoisi paketista löytyvän?

Muovaile oma kakkasi

 

Kakkalelu on varma valinta tänäkin jouluna. Lapsen luovuutta ruokkiva joululahjalelu käsittää muovailuvahasetin, josta löytyy välineet eri värisiin kakkaläjiin sekä niihin kiinnitettäviä silmiä, neniä ja käsiä.

Lemmikistä puuhka

”Muunna pehmoisesta lemmikistä ihana puuhka itsellesi”, toteaa lapsiperheisiin joulun alla putkahtava suur-raamattu, Suuri Lelukirja.  Mitä muutakaan sitä lemmikillään tekisi?

Hyvästi pikkusälä

 

 

 

Pakkauksessa on ohje siivoavan robotin kokoamiseen. Samalla on tarkoitus oppia robotiikan perusteet. Robotin kerrotaan imaisevan sisäänsä pienet roskat. Vanhempi ehkä toivoo, että sinne katoaisi kaikki muukin epämääräinen pikkuaarteisto lastenhuoneesta.

Kuka tönäisee ekana alas kielekkeeltä?

”Heimosi tarvitsee ruokaa, ja mammutti maistuisi”, kertoo luolamiespelin mainos. No niin, siitä vaan kisaamaan, kuka öykkäri ehtii ekana.

Ei se isorintainen blondi

Barbien brändi on jo ollut useita vuosia hiipumaan päin. Tänä vuonna Mattel pyrkii olemaan ajankohtainen lanseeraamalla uuden nukkesarjan ”Creatable World”. Nukkejen sukupuolta ei ole ennalta määritelty, joten lapsi voi luoda leikkeihinsä sellaisia hahmoja kuin haluaa.

Kuori rescue-lemmikki tahmasta, sisältä paljastuu söpöläinen

Yllätykset ovat edelleen pop. Lapsi ilahtuu takuulla, kun ruskean kuonan alta kuoriutuu suloinen otus. Vanhempaa lähinnä kiinnostaa, mitähän mömmöä elukan päälle on sivelty.

Aidon oloisesta purukalustosta iloa harjaushetkiin

Jos tästä Fuggler-hahmosta ei ole muuta riemua, niin ainakin lapsi voi jynssätä sen  hampaita samalla, kun hänen omiaan puunataan puhtaiksi.

Glitter-lima-kakka-hahmoja ei voi olla liikaa

Lapsi tutustuu samalla kemian ihmeellisiin saloihin: sekoita vettä ja jauhetta, jotka yksisarvinen ensin nielee ja sitten kakkaa. Tässäpä kehittävä joululahjalelu!

Marko-Mörkö lätkäfanille

Jouluna 2019 tietenkin muistellaan keväällä saavutettua Suomen jääkiekon maailmanmestaruutta. Tässä siis loistava joululahjalelu pienelle lätkäintoilijalle ja varmasti joulun myydyin muumihahmo.

Kiintymysvanhemmuutta nukkeleikeissä

Nukenvaunut on jo nähty. Nyt tulevat rintareput nukeille. Vanhempi hurraa, sillä reppu vie reilusti vähemmän tilaa kuin rattaat tai vaunut. Leikkijän tulee ilmeisesti olla vähintään 3-vuotias, jotta kantaminen ei käy liian raskaaksi.

 

Lelut on bongattu useiden lelualan yritysten yhteisestä Suuresta Lelukirjasta 2019.

Lue myös: 7 vinkkiä: näin uusperheen joulu sujuu onnistuneesti

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä