Lue Pampers-testiryhmän tulokset ja osallistu arvontaan!

Pampers-testiryhmään valittiin 20 henkilöä, jotka saivat kotiinsa testattavakseen Pampers New Baby, Pampers Baby Dry, Pampers Active Fit tai Pampers Easy Up -vaippoja. Testiryhmä testasi vaippoja huhtikuun aikana.

Mukana testiryhmässä oli myös Amalian harvinainen sairaus -blogin kirjoittaja Johanna. Johanna osallistui testiryhmän aikana keskusteluun foorumissa sekä kirjoitti blogipostauksia aiheesta.

Lue, mitä mieltä vaipoista oltiin ja osallistu samalla arvontaan. Arvomme kaikkien osallistujien kesken viisi P&G-tuotepakettia (arvo 50€/pkt). Osallistu arvontaan tämän artikkelin lopussa olevalla lomakkeella. Viimeinen osallistumispäivä on 7.6.2015. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti ja julkaisemme heidän nimensä myös tällä sivustolla.

Kokosimme tähän kommentteja siitä, mitä mieltä Pampers-vaipoista oltiin.

Näin Pampers-vaippoja arvioitiin:

• Pampers-vaipat ovat kätevät ja helpot pukea: 94 % vastaajista

• Pampers-vaipoissa on miellyttävä muotoilu: 88 % vastaajista

• Pampers-vaipat joustavat ja istuvat hyvin: 82 % vastaajista

• Lapsen iho pysyi kuivana ja terveenä testiaikana: 71 % vastaajista

Pampers New Baby -vaippoja testanneista 2/3 osaa vastaajista pitivät vaipan imukykyä hyvänä. Pampers Baby Dry -vaippoja testanneet olivat puolestaan tyytyväisiä siihen, että lapsen iho pysyi kuivana ja hyvinvoivana koko yön. Kaikki Pampers Active Fit -vaippoja testanneet pitivät vaippaa joustavana ja mukautuvana lapsen liikkeisiin. Pampers Easy Up -housuvaipat saivat kiitosta siitä, että vaippa oli helppo sekä pukea että riisua.

Miten tärkeänä pidettiin sitä, että Pampers-vaipat eivät sisällä hajusteita?

• 94 % vastaajista piti tätä erittäin tärkeänä

• 6 % vastaajista piti tätä melko tärkeänä

Miten tärkeänä pidettiin sitä, että Pampers-vaipat eivät sisällä säilöntäaineita?

• 88 % vastaajista piti tätä erittäin tärkeänä

• 6 % vastaajista piti tätä melko tärkeänä

• 6 % vastaajista ei osannut sanoa

Testaajien omia kommentteja Pampers-vaipoista ja testiajasta:

Hyvät vaipat ja meillä ainoana merkkinä käytössä (testattu kyllä myös muita merkkejä).

Uudet vaipat tuoksuivat hieman ikävälle, mutta muuten olen erittäin tyytyväinen testissä käytettyihin vaippoihin. Istuvuus ja imukyky on huippuluokkaa! Näitä meille ostetaan jatkossakin ja suositellaan myös tutuille.

Olimme erittäin tyytyväisiä. Vaipat olivat mukavat päällä ja eivät häirinneet vauvan liikkumista. Vauvan iho pysyi hyvänä testiaikana. Vaipat pitivät todella hyvin ja olivat imukykyisiä sekä raikkaita. Vaipat olivat tasalaatuisia ja laadukkaita. Käytämme ehdottomasti Pampers-vaippoja myös tulevaisuudessa!

Todella ohuita ja silti imukykyisiä. Miellyttävät lapsen päällä, joustavat ja pysyvät hyvin vauhdissa mukana. Hyvä istuvuus. Päiväkäytössä arvosana täysi 10, yökäytössä muutamana yönä vaipan imukyky ei aivan riittänyt joten siitä pieni miinus. Mitään muuta moitteen sanaa en näistä keksi, kuin vähän epämiellyttävän lievän tuoksun suoraa paketista ottaessa. Tämäkään ei ole ongelma kunhan vaipat purkaa paketista pois ”tuulettumaan”. Ostan jatkossakin ja suosittelen!

Vaipat olivat mukavan ohuita, ja näppäriä käyttää. Ne imivät hyvin, ja ohivuotoja sattui testiaikana vain hyvin harvoin. Myös yökäytössä paljon pissivällä lapsella vaipat imivät todella paljon ennenkuin alkoivat vuotaa.

Olimme tyytyväisiä testivaippoihin ja testaamaamme Active fit-vaippoja tulemme käyttämään jatkossakin.

Olemme käyttäneet Pampersia ennenkin ja tyytyväisiä olemme olleet. Pampersin vaipat ovat ihanan ohuita ja pehmeitä!

 

Yhteistyössä

Muualta poimittua