ainoo
Viimeksi havaittu:
07.04.2015
Rekisteröitynyt:
26.06.2014
Viestejä:
2
Aktiivisuuspisteet:
1

Viestien arviot

Saadut: Annetut:
Tykkään 0 0
En tykkää 0 0
Hauska 0 0
Ihana! 0 0

Jaa tämä sivu

ainoo

Uusi jäsen

ainoo nähty viimeksi:
07.04.2015
  1. Nella@
   [email protected]
   Ihanalla paikalla asutte! Satamakin ihan melkein vieressä :)
   Pyydän sut naamakirjassa kaveriks. mun nimi on Ella Juutilainen, et sitten ihmettele että kuka ihme tuo on kun kaveriks pyytelee ;D Jutellaan siellä lisää. :)
  2. ainoo
   ainoo
   Moi. Me asutaan tässä keskustassa Kirkkokadulla, ihanan lyhyt matka joka puolelle. Vietetään myös paljon aikaa ulkona. Omaa autoa meillä ei ole, mutta käytössä yleensä aina tarvittaessa. Nythän tuli se uudistus, että busseilla pääsee ilmaseks vaunujen kanssa:) Tykkään kävellenkin liikkua aina sillon, kun neiti vaan viihtyy vaunuissa eikä halua sylissä matkustaa. Mulla ei viel oo oikee yhtää äitikaveria ja hurjasti kaipais jotain jolle voi puhua vauvajuttuja ja neiti sais siinä samalla sitte leikkikaverin. Lähettäisiin tosi mielellää ulkoilemaan teidän kanssa:) Mut löytää myös facebookista Aino Sippola profiilikuvana on naamakuva jossa näkyy valkosen topin olkaimet ja kaulassa on sydänkaulakoru :D
  3. Nella@
   [email protected]
   Moikka! Olit aloittanut keskustelun missä etsit uusia tuttavia Lahdesta. Täällä olisi yksi 21w äiti. :) Minulla vähän sama tilanne kuin sinulla, vanhoilla ystävillä mielenkiinnon kohteet hiukka erilaiset ;) Oikeasti, ystävien kanssa, joilla ei ole lapsia, tuntuu tyhmältä puhua kaikista vauvahöpinöistä. :D Minä olen onnekseni löytänyt jo muutamia äiti-ystäviä, mutta ystäviä ei ainakaan minulla ole koskaan liikaa! Missä päin keskustaa asustelette? Me asutaan kilpiäisissä ja tyttö kohta 8kk.. :) Nyt kun on näin ihanat kelit , niin ollaan vietetty paljon aikaa rannoilla ja puistoissa. Lähdettekö joskus ulkoilemaan meidän kanssa? :)
 • Lataa...
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti