Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Calico

 1. C

  ~Elokuiset 2020~

  Olen sairaalassa. Kohdunulkopuolinen raskaus nro. 3.. minä poistun täältä..
 2. C

  ~Elokuiset 2020~

  Mulla alkaa olemaan jaksaminen aika lopussa.. väsymys painaa ja stressi koko tästä raskaudesta.. tai siitä että onko sitä. Turvottaa tosiaan ihan älyttömästi ja tunnen itseni todella rumaksi. Huomenna olisi yhdet juhlat ja niihin oli tarkoitus laittaa mun suurin ja väljin juhlapaita mutta sitä...
 3. C

  ~Elokuiset 2020~

  mä en tiedä mitä mä sanoisin.. mä toivon sulle kaikkea hyvää ja paljon jaksamista! Toivotaan tosiaan että menee itsekseen kesken jos on mennäkseen..
 4. C

  ~Elokuiset 2020~

  @MonaLisa33 @Helema eikä! Ei nyt mitään vuotoja.. :cry:
 5. C

  ~Elokuiset 2020~

  Mulla ei mahdu työhousut jalkaan enää.. Ei mene nappi kiinni.. kiva. Tässä vaiheessa jo!
 6. C

  ~Elokuiset 2020~

  mulla ei mennyt tänään vihkisormus sormeen kun olen niin turvoksissa.. ja rintsikat kiristää ja puristaa.. huh.
 7. C

  ~Elokuiset 2020~

  mulla vähän sama että oireita ei oikein ole.. paitsi väsymys ja TURVOTUS! niin ja välillä alavatsassa pieniä tuntemuksia. Rinnat ei mitenkään arat mutta kasvaneet ne on pirusti :ROFLMAO:
 8. C

  ~Elokuiset 2020~

  huh! Onneks en ole ainut mokaaja! :LOL:
 9. C

  ~Elokuiset 2020~

  Nyt on kuulkaas naiset sellainen tilanne että mä keksin itselleni uuden stressin aiheen! Mä söin tänään ja eilen MEETWURSTIA!! Mulla on vielä vähän pimennossa mitä saa tehdä ja syödä.. nyt on todella huono omatunto! Apua.. eikai tämä niin vakavaa ole..?
 10. C

  ~Elokuiset 2020~

  :love: Hei @Hedvig ja tervetuloa mukaan! Ja onnittelut tietenkin plussasta! Toivotaan että pikkuinen pysyy matkassa mukana :love:
 11. C

  ~Elokuiset 2020~

  Mä olen pariin raskausappiin saanut elokuun alun LA mutta neuvolan omat sivut näytti heinäkuun loppua?? Et en mäkään tiedä vielä mihin ketjuun kuulun lopullisesti :ROFLMAO: Mut kiva kun oot täällä meitä moikkaamassa :love:
 12. C

  ~Elokuiset 2020~

  mä olen kanssa yleensä todella rauhallisesti testien kanssa. Ensimmäinen testi tehdään silloin kun on käsketty, veritesti ja se on siinä. No näin mentiin taas mutta nyt on pissattu ovulaatiotesteihin, uuteen digiin ja vaikka mitä :ROFLMAO:
 13. C

  ~Elokuiset 2020~

  ai neuvolakin sattui samalle päivälle?! Hauskaa! Mä olin tänään aivan paineessa kun testasin töiden jälkeen! Ajattelin että viikot tulee olemaan liian pienet ja pissakin ollut vaan 2,5h rakossa ja vaikka mitä! Tuuletin tätä testiä enemmän kuin ekaa :LOL: Mulla on edelleen 3 digiä kaapissa! Huh...
 14. C

  ~Elokuiset 2020~

  Jospa sittenkin on vielä toivoa?! Ihan mahtavaa! Nyt oikeasti sormet ja varpaat ja kaikki pystyyn! :love: @Helema Mulla on varhaisultra 16.12 ja olen ajatellut et jospa mä soittelen sen jälkeen sitten vasta neuvolaan.. et jos kuitenkin tämä menee kesken, on tuulimuna tai muuta. Noh, havahduin...
 15. C

  ~Elokuiset 2020~

  mulla on TÄYSIN samat fiilikset! Ja tosiaan samaan aikaan se ultra. CB:n digitkään eivät ole vieläkään saapuneet! Näkis onko viikot edes noussut..