Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Otsoemo

 1. O

  lehtien myynti kirpparilla?

  mieheni ainakin ostaisi Akuja, jos saisi halvalla kirpparilta
 2. O

  voiskohan synnytys olla pian käynnistymässä??

  en halua masentaa, mutta mulla on ollut tota jo monta viikkoa ja nyt kohta viikko 41 täynnä, itsekin luulin jo silloin viikkoja sitten, että lähtö tulee varmaan kohta mutta voihan se mennä sulla toisin, toivon näin :)
 3. O

  Mä repeilen tääl tolle neekeriukoille :DDD

  Olen hämilläni, että kuka on äännestänyt, kun sivistys tuota tasoa puheiden perusteella.
 4. O

  Onko huutaminen syy tehdä lastensuojeluilmoitus? Missä menee raja..?

  Meillä kyllä uhmaikäinen uskoo muita ja on uskonut ennen minuakin. Nyt kun on kuitenkin tuo ikä niin erityisesti minua äitinä uhmaa, muita ei juuri ollenkaan. Mutta eikös se näin yleensä mene, että sitä pitää uhmata kuka on kaikista läheisin :).
 5. O

  Onko huutaminen syy tehdä lastensuojeluilmoitus? Missä menee raja..?

  No tuollainen kuullostaa kyllä aika karmealle. Itse saatan huutaa joskus just sellaisissa tilanteissa, kun lapsi tekee jotain mikä on hänelle vaarallista. Mutta ei todellakaan tulisi mieleen kiroilla noin ja kutsua lasta "saatanan urpoksi". Siitä tulisi jo mieleen, että nyt ollaan menty liian...
 6. O

  Onko huutaminen syy tehdä lastensuojeluilmoitus? Missä menee raja..?

  Mutta niin siis minusta se ei sinänsä ole syy tehdä ilmoitusta ellei sitten ihan överiksi mene. Onhan sekin aika karu ajatus, että lapselle ei muuten puhuttaisikaan kuin huutamalla ja aina negatiivisessa mielessä. Mutta tuskin tarkoitit sitä.
 7. O

  Onko huutaminen syy tehdä lastensuojeluilmoitus? Missä menee raja..?

  Kyllä minullakin menee välillä hermo, mutta pyydän kyllä sitten aina lapselta anteeksi huutamistani. Ei siitä huutamisesta kyllä mitä hyötyä ole, mutta tuulettuu vähän tunteet. Välillä on vaan niin kökköjä päiviä, kun lapsi tuntuu uhmaavan kaikessa. Empä ole huomannut, että lapsi kokisi olonsa...
 8. O

  Kerro arjesta vauvan + alle3v:n kanssa!

  Ei ehkä kantsi lukee näitä, kun vauvan laskettu aika ihan lähiviikkoina ja esikoinen vähän päälle 2 vuotta :D. Noh elämä opettaa, eiköhän siitäkin selvitä :).
 9. O

  Rakas mieheni lähti auttamaan kaveriaan rempassa...

  Anna tulla vaan, kyllä muakin ottaisi päähän tuollainen!
 10. O

  Siis mikä hitto siinä on.....asiaa päiväkuivuudesta!

  Meillä poika nyt 2 v ja 1 kk. On ollut kestovaipat käytössä alusta asti. Pottailua kokeiltu jo tosi varhain. Poikaa ei yhtään häiritse edes märkä harso tai litimärät harkkahousut (tosin yleensä kyllä taskuvaipat käytössä). Nyt on jo vähän hajua tuosta pottailusta tullut, mutta hidasta on...
 11. O

  Kuinka realistiselta Maijan suunnitelma kuulostaa korviisi?

  Mutta niin olen kyllä sitä mieltä, että aina kannattaa hakea :).
 12. O

  Kuinka realistiselta Maijan suunnitelma kuulostaa korviisi?

  Suunnitelma kuullosti realistiselta siihen Teakkiin hakuun asti. Luonnonlahjakkuuksia tosin löytyy, jotka saattavat päästä sisään ilman pitkää tanssijan taustaa, mutta ne ovat tosi harvassa. Tanssialalla on glamour kaukana huipuillakin, se on hyvä pitää mielessä.
 13. O

  Mistä 1-vuotiaalle kengät

  Tämä on kyllä huono vastaus, kun en tiedä myydäänkö niitä Turussa missään. Me ollaan tykätty Tepsujen kengistä ja aika edullisesti ostettu tehtaanmyymälästä Hollolasta. En sitten tiijä mikä on hintana muualla noissa.
 14. O

  menin hanska puotiin ostin taputuksia ne oli tullut muotiin.. mikä laulu?

  Löytyy Karvakorvan laulupurkista :)
 15. O

  Nimiäisiin sopivia lauluja?

  Hei kiitos teille! Löysinkin täältä vanhan ketjun, jossa oli tosi paljon ehdotuksia :).