Mainos: 01.04.2016

6 syytä karsia tavaroita

Kun maltat luopua turhasta tavarasta, saat elämääsi tilalle paljon hyvää.

  1. Säästät aikaa siivoamisessa. Kun tavaroita ei tarvitse raivata siivouksen tieltä, pääset suoraan pintojen puhdistukseen. Näin siivoaminenkaan ei ole pakkopullaa, vaan joka viikkoinen ilo.
  2. Löydät tarvitsemasi heti. Kun jokaisella tavaralla on kodissa oma paikkansa, sen etsimiseen ei tarvitse käyttää aikaa.
  3. Sinulla on aina mieleistä päällepantavaa. Kun olet luopunut vaatteista, jotka ”ehkä joskus vielä mahtuvat päällesi” tai joita muuten vain säilytät mutta et käytä, sinulla on vaatekaapissasi pelkkiä hyviä vaihtoehtoja.
  4. Saat hyvän mielen. Sinulle tarpeeton tavara voi olla toisen aarre. Kun lahjoitat hyväntekeväisyyteen tai ystäville, ilahdutat jotain toista.
  5. Säästät rahaa. Kun olet tehnyt perusteellisen karsinnan kotiisi, et enää halua uutta tavarapaljoutta tilalle. Huomaat, että pärjäät vähemmälläkin – etkä tarvitse ainakaan tavaran vuoksi lisäneliöitä.
  6. Mieli selkiytyy. Saat tilaa uudelle, eivätkä tavat sido enää energiaasi. Lisäksi nukut paremmin siistissä makuuhuoneessa.

Lue, miten luopua turhasta tavarasta ammattijärjestäjä Anne Luoma te Velden ohjeilla!

if_logo

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X