Perhe-elämä 13.06.2024

Seura-lehti: Kolmatta lasta Duudson-Jukan kanssa odottava Chachi Gonzales katkaisi välit vanhempiinsa: ”En pystynyt antamaan anteeksi lapsuuteni kaltoinkohtelua”

Chachi on kiitollinen, että Jukka-puolison vanhemmista on löytynyt lapsiperheelle rakastava tuki.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Tommi Tuomi

Perhekeskeisyys on seurannut Chachi Gonzalesia, 28, Suomeen asti osana hänen latinoperimäänsä. Uraa tanssijana, koreografina ja näyttelijänä muun muassa Los Angelesissa tehnyt Chachi on päättänyt keskittyä vielä tovin täysillä äitiyteen.

Chachin ja Duudsoneista tutun Jukka Hildénin, 43, kolmannen yhteisen lapsen laskettu aika on elokuussa.

Ennen lapsen aluille saattamista pariskunta puntaroi raskauden ajoitusta. Olisiko kolmannen ja myös viimeisen lapsen kanssa parempi odottaa vielä hetki, jotta Chachi saisi keskittyä uraansa Sophian, 4, ja Amelién, 3, kasvettua leikki-ikäisiksi?

Nyt Chachista ja Jukasta kuitenkin tuntuu, että heidän ratkaisunsa oli oikea, selviää Seura-lehden haastattelusta.

Perhe on turvapaikka

Chachin ja Jukan yhteinen koti Suomessa, parisuhde ja lapset muodostavat Chachille tärkeän turvasataman.

Asia korostuu, sillä Chachi joutui omassa lapsuudessaan vanhempiensa kaltoinkohtelemaksi. Hän kertoo kasvaneensa vahvasti uskonnollisessa perheessä, eikä voi hyväksyä sitä, miten vanhemmat ovat häntä kohdelleet. Nyt yhteys vanhempiin on poikki, selviää Seuran haastattelusta.

”En ikinä kohtelisi lapsiani samalla tavoin, kuin vanhempani ovat kohdelleet minua. Enkä olettaisi, että lapseni antaisivat minulle niin monta mahdollisuutta, kuin mitä olen antanut vanhemmilleni.”

Asiasta puhuminen vetää Chachin surulliseksi. Onneksi hänellä ja Jukalla on kuitenkin tukenaan Jukan äiti Mamma ja isäpuoli Aarre.

Mamma ja Aarre viettävät paljon aikaa lapsenlastensa kanssa. Chachi ja Jukka ylistävät heitä ja kertovat, että isovanhempien muuttoa lähemmäksi Chachin ja Jukan kotia on jo suunniteltu.

Lue koko haastattelu Seura-lehden numerosta 24/2024 tai verkosta osoitteessa seura.fi

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X