Vaatteet ja varusteet 12.05.2016 Päivitetty 31.10.2022

8 uutta turvaistuinta vertailussa

Uudet turvakaukalot ja -istuimet ovat entistä mukavampia ja turvallisempia. Vertailussa 8 uutta turvaistuinta.

Teksti
Oili Urmas
Kuvat
Ari Heinonen/ Otavamedia ja valmistajat
2 kommenttia

1. BeSafe iZi Modular

BeSafe iZi Modular koostuu kolmesta osasta: asennusjalustasta, kuvan turvakaukalosta ja turvaistuimesta. Kaukalo sopii vauvalle noin vuoden ikään saakka. Turvaistuin käy puolen vuoden iästä aina neljään vuoteen saakka.

Istuimen pituusraja on 115cm. Kaukalo 279e, turvaistuin 259e ja jalusta 259e, Lastentarvike.

2. Cybex Cloud Q

Cybex Cloud Q -turvaistuin pienillekin vauvoille

Cybex Cloud Q -turvakaukalossa on automaattinen korkeussäätö myös hyvin pienille vauvoille. Kaukalon painoraja on 13 kg. Sen saa lähes kokonaan makuuasentoon, 299 e.

3. Ora 0+1 Safe-Fix

Ora 0+1 Safe-Fix -turvaistuimet

Oran 0+1 Safe-Fix turvaistuin on tukevarakenteinen. Se sopii noin 0–4-vuotiaille lapsille, painoraja on 18 kg. Istuimessa on irrotettava lisäpehmuste, jonka avulla istuimen kokoa on helppo säätää, 249 e.

4. Recaro Zero.1

Recaro Zero.1

Recaro Zero.1 -turvaistuimessa on korkea selkäosa. Se käy noin 0–4-vuotiaille lapsille, painoraja on 18 kg. Kun lapsi voi matkustaa kasvot menosuuntaan, istuimen asennon voi muuttaa napinpainalluksella, 540 e.

5. Britax Advansafix II Sict

Britax Advansafix II Sict -turvaistuin

Britaxin Advansafix II Sict -turvaistuimessa on SecureGuard-kiinnike, joka muuttaa kolmipisteturvavyön nelipistevyöksi, mikä lisää lapsen turvallisuutta. Kiinnikkeen avulla turvavyö pysyy paikoillaan eikä valahda alas lapsen liikkuessa. Painoraja on 9–36 kg, 399 e.

6. Stokke iZi Go Modular

Stokke iZi Go Modular

Stokke iZi Go Modular -turvakaukalossa on lisäpehmusteet vastasyntyneelle vauvalle. Magneetit helpottavat valjaiden kiinnitystä. Turvakaukalon pituusraja on 75 cm, 299 e.

7. Cossatto Hold o+

Cossatto Hold o+

Cossatto tunnetaan värikkäistä kuoseista. Hold 0+ -turvakaukalon painoraja on 13 kg. Kantokahvaa on helppo säätää, kun kaukaloa siirretään vaunuihin tai sisälle. Kaukalon takana on pieni säilytyslokero esimerkiksi varavaipalle, 229 e.

8. Maxi-Cosi Pebble Plus

Maxi-Cosi Pebble Plus

Maxi-Cosi Pebble Plus -turvakaukalon voi säätää makaavaan asentoon. Se on myös hyvin pehmustettu. Kaukalon painoraja on 13 kg. Turvakaukalon voi ostaa vain myymälästä, jotta asiakkasta voidaan neuvoa sen käytössä, 269 e.

Lue myös:
4 vinkkiä turvalliseen autoiluun lapsen kanssa
Uudet lastenvaunut ja -rattaat
Muista nämä 6 asiaa, kun valitset lastenvaunuja

Tiedustelut: britax.fi, cosatto.com, cybex-online.com, lastentarvike.fi, maxi-cosi.com, Name it/Bestseller Wholesale 020 747 4600, ora.fi, Recaro/bayermann.fi, stokke.com

Kommentit (2)

Tämä ei ole mikään vertailu… kuten Kati sanoikin.

Missä se vertailu on? Tässä on vain lista, ilman mitään arvioita, mikä on hybää ja mikä huonoa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X