Vaatteet ja varusteet 23.10.2018 Päivitetty 21.08.2023

Tämä toimii: 4 hyvää vinkkiä kurahousutaistelun voittoon!

Tämä toimii -juttusarjassa julkaistaan vinkkejä lapsiperheen arjen helpottamiseksi. Vinkit on käytännössä testattu ja ainakin sen hetkisen tiedon valossa toimiviksi havaittu. Tällä kertaa pohditaan, kuinka selvitä jokasyksyisestä kurahoususodasta.

Teksti
Toimitus
Kuvat
iStock

Lapset rakastavat maata vesilammikossa kurahousut jalassa, juosta märät hiekkaiset housut päällään suoraan vanhemman syliin sekä tallustella ne jalassa keskelle olohuonetta ilmoittamaan, että kotona ollaan! Sen sijaan he inhoavat sekä kurahousujen pukemista että riisumista, ja usein ne ovat myös väärässä paikassa: kotona kun pitäisi olla päiväkodissa, ja toisinpäin.  Onneksi näihinkin ongelmiin on ratkaisuja:

1. Siisti kukkaleikki

Leikimme puutarhaa ennen kuin menemme sisälle. Lapset ovat kukkia, joita äiti kastelee kastelukannulla. Sitten hypitään vedet housujen pinnasta pois.

2. Ennakoi kurahousujen pukeminen

Ujutan kurahousut ulkohousujen päälle ennen kuin lapsi pukee ne: kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kurahaalari olisi varmasti kätevin vaihtoehto.

3. Kurahousut tuplana, kiitos

Ostin kirpparilta useammat kurahousut ja vein ne päiväkodille. Eli ei haittaa vaikken aina muista viedä kuivuneita kuriksia kotoa takaisin päiväkotiin.

4. Arjen luksusta: pikapyykkäys

Pyykkikoneessamme on vartin pikaohjelma. Rakastan sitä. Sinne pelkät kuravaatteet ja hurlumhei, vartissa on puhdasta.

Lähde: Kaksplussan toimitus

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X