Vapaa-aika 21.04.2016 Päivitetty 26.05.2023

Äitihoroskooppi: Kaksonen on äitinä trendikäs hauskuuttaja

Kaksoset on eloisa ja positiivinen äiti, joka kykenee tarjoamaan lapsilleen uusia kokemuksia, tietoa ja ideoita hauskalla tavalla. Hän on sielultaan ikuisesti nuori ja on usein jopa enemmän ajan hermolla kuin pienokaisensa.

Teksti
Jasmin Isberg
Kuvat
124RF

Mitkä ovat äitinä sinun vahvuutesi ja heikkoutesi? Äitihoroskooppi kertoo millainen kaksosäiti on.

Lue myös Anna.fi: Kaksosten luonnehoroskooppi

Kaksonen arvostaa keskustelua

Trendikäs ja jännittävä kaksosäiti ihastuttaa niin omia lapsiaan kuin näiden kavereitakin ja ymmärtää heitä hyvin ikään katsomatta.

Kaksosten merkkiä hallitsee kommunikaatio, jonka takia perheen keskeisen viestinnän on toimittava. Kaksosäiti rakastaa lastensa kysymyksiä ja vastaa niihin perinpohjaisesti. Väittelyt, keskustelutuokiot ja yhdessä lukeminen on kaksosten perheessä enemmän sääntö kuin poikkeus.

Oppi on kaksosäidille ensiarvoisen tärkeää, ja hän haluaa tarjota lapsilleen mahdollisuuksia itsensä sivistämiseen.

Kaksosäiti on huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä. Lapset eivät epäröi kääntyä neuvojen tarpeessa hänen puoleensa. Äidin ja lasten välinen tunneside on hyvin vahva.

Kaksosäidin kehityskohtia

Loogiseen ajatteluun taipuvainen kaksoset voi olla kömpelö ilmaisemaan omia tunteitaan. Lapsilleen menestystä toivova kaksonen voi pitää rakkauden- ja hellyydenosoituksia toisarvoisina.

Spontaaniutensa ja alati muuttuvan mielensä takia kaksosäidin kannattaa pitää silmällä, että kotona asetetut rajat ja rutiinit pitävät niin lasten kuin äidin itsensäkin osalta. Näin arki pyörii ongelmitta. Äidin ailahtelevaisuus voi tuntua lapsista hämmentävältä ja pelottavalta.

Toista puoliskoaan jatkuvasti mutta tiedostamattaan etsivä kaksoset voi rikkoa lapsen ja aikuisen välisen suhteen rajoja olemalla lapsensa paras kaveri ennemmin kuin vanhempi. Juoruja ja salaisuuksia rakastavien kaksosten on hyvä säästää jotkin tarinansa vain aikuisten kuultaviksi.

Kuuluisia kaksosäitejä

Courteney Cox, Heidi Klum, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Paula Koivuniemi, Marika Makaroff, Alanis Morissette, Sani.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X