Vapaa-aika 01.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen äitihoroskooppi: Härkä

Härkä-äiti on lempeä tiukkis.

Teksti
Janica Brander
Kuvat
iStock

Kiinalainen astrologia ja kiinalainen äitihoroskooppi perustuvat 12 vuosieläimeen. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen ulkoiseen olemukseen, taipumuksiin ja viestintätyyliin. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa. Vuodenvaihtumispäivä vaihtelee kuun kierron mukaan. Katso alta millainen on härkä-äiti!

Lue myös Anna.fi: Härän kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen äitihoroskooppi: Härkä

Kiinalaisen horoskoopin härässä on samoja piirteitä kuin länsimaisen horoskoopin kaimassaan. Härkä-äiti on rauhallinen ja käytännöllinen. Hän hillitsee hermonsa sotkun, melun ja kiireen keskellä. Hän ei ole taitava puhumaan tunteistaan, mutta osoittaa rakkautensa ruoalla ja huolenpidolla.

Härkä-äiti on myös jääräpäinen. Hänellä on tiukkoja sääntöjä, joista lasten on turha yrittää lipsua. Konfliktitilanteissa härkä ei räyhää, vaan toistelee loputtomasti samaa mantraa, kunnes saa lapsen tottelemaan ohjeitaan.

Härkää hallitsevat maa ja yin-energia

Elementti: maa

Maaihmiset ovat rehellisiä, tyyniä ja lujia. Maaäidit ovat voimakastahtoisia, mutta rauhallisia. He eivät murru taaperon uhman tai murkun haistattelun edessä. Maaäiti kokee hyvänä esikuvana olemisen tärkeimmäksi tehtäväkseen Hän ei lelli lapsiaan, mutta ei siedä sitä, että joku kohtelee näitä epäreilusti. Maaäiti ei vaadi lapsiltaan mahdottomuuksia, mutta sovitut asiat on tehtävä viimeisen päälle.

Energia: yin

Yin-energiaan liitetyt piirteet: yö, kuu, pimeys, kylmyys, vesi, introverttius, passiivisuus, negatiivisuus, epäröinti

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X