Vapaa-aika 09.06.2016 Päivitetty 26.05.2023

Kiinalainen lapsihoroskooppi: Härkä

Härkälapsi on lempeä, mutta itsepäinen.

Teksti
Janica Brander

Kiinalaisen astrologian opiskelu kannattaa aloittaa tutustumalla vuosieläimiin. Jokaisella vuodella on oma symbolieläimensä, jonka uskotaan vaikuttavan ihmisen olemukseen, taipumuksiin ja sosiaalisuuteen. Kiinalainen vuosi alkaa usein vasta helmikuussa ja kiinalainen lapsihoroskooppi määräytyy siis kiinalaisen vuoden mukaan. Tutustu härkälapsen horoskooppiin alta!

Lue myös Anna.fi: Härän kiinalainen horoskooppi – merkin luonne ja ominaisuudet

Kiinalainen lapsihoroskooppi: Härkä

Lapsesi on härkä, jos hän on syntynyt esimerkiksi  26.1.2009 – 13.2.2010 tai 12.2.2021 – 31.1.2022.

Kiinalaisen horoskoopin härkä muistuttaa länsimaisen astrologian härkää. Härkä on rauhallinen, luotettava, sitkeä ja käytännöllinen luonne.

Maaelementin hallitsema härkälapsi on tyyni ja viihtyy itsekseen. Hän oppii varhain käyttämään työkaluja, nikkaroimaan ja kokoamaan tavaroita.

Vaikka härkälapsi ei räjähtele, hän on todella itsepäinen. Vanhemman on pysyttävä tyynenä ja lujana taistellessaan tämän jääräpään kanssa. Pieni härkä nauttii kovasti fyysisestä hellyydestä, joten älä säästele halauksia.

Härkälasta hallitsevat maa ja yin-energia

Elementti: maa

Maan hallitsemat ihmiset ovat tyyniä ja lujia. Maalapset ovat rauhallisia ja helppoja, jos he saavat tehdä asiat omalla tavallaan. Kiukutellessaan maalapsi on hiljainen jääräpää. Hän vastustelee järkähtämättä, kunnes vanhempi väsyy ja antaa periksi. Innostuessaan maalapset ovat sinnikkäitä. He jaksavat harjoitella kiinnostavia taitoja tuntikausia. Kyselyiässä olevat maalapset ovat myös melkoisia jankuttajia. He tivaavat, kunnes saavat tyhjentävän vastauksen.

Energia: yin

Yin-energiaan liitetyt piirteet: yö, kuu, pimeys, kylmyys, vesi, introverttius, passiivisuus, negatiivisuus, epäröinti

Lue kaikki kiinalaiset lapsihoroskoopit!

Lähteet:
Chinese Zodiac

Taija Mård, Idän ja lännen astrologia, Karisto, 2005

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X