Vapaa-aika 19.04.2016 Päivitetty 26.05.2023

Lapsihoroskooppi: Kauris on tunnollinen suorittaja

Kaurislapsi on vanha sielu jo syntyessään. Tämä huomaavainen mutta samalla vahvatahtoinen pikkuinen suorittaa tehtävänsä tunnollisesti ja janoaa hellyyttä vanhemmiltaan.

Teksti
Jasmin Isberg
Kuvat
123RF

Lapsihoroskooppi kertoo lapsesi luonteesta ja käyttäytymisestä. Näitä persoonallisuuden piirteitä voi huomata jo ihan pienimmilläkin kaurislapsilla.

Lue myös Anna.fi: Kauriin horoskooppi – kaikki tähtimerkistä

Kauris 21.12.–19.1.

Kypsä, tunnollinen ja käytännöllinen kaurislapsi ei innostu muiden lasten tapaan peleistä ja leikeistä. Hän on järjestelmällinen ja määrätietoinen pieni perfektionisti. Rutiinit sujuvat siksi helposti kaurislapsen kanssa.

Kaurislapset ovat suunnitelmallisia. He tähtäävät menestykseen, koska haluavat muidenkin huomaavan, kuinka fiksuja ja ahkeria he ovat. Kunnianhimonsa ansiosta he ovat synnynnäisiä johtajia ja tietävät usein jo varhaisessa iässä, mitä haluavat tehdä työkseen.

Kauris on helppo lapsi. Hän kertoo suoraan ja kypsästi, mitä tarvitsee ja milloin, eikä juuri kiukuttele. Kaurislapsi on niin aikuismainen ja vakuuttava, että voi olla vaikeaa muistaa olevansa tekemisissä lapsen kanssa.

Muistuta kaurislasta ottamaan välillä rennosti

Kauris tykkää leikkiä aikuista ja pukeutua vanhempiensa vaatteisiin. Hän tulee luontevasti toimeen lemmikkien tai nuorempien sisarustensa kanssa.

Kaurislapsi voi olla liiankin vakavamielinen, jopa ylisuorittaja. Hänellä on suuria unelmia ja suunnitelmia jo nuorena. Vanhemman on hyvä muistuttaa häntä siitä, että joskus voi ottaa rennosti.

Kaurislapsi ystävystyy helposti muiden kanssa ja säilyttää lapsena solmitut ystävyyssuhteet aikuiseksi asti. Järjestelmällisyytensä ansiosta hän voi olla todellinen musiikillinen luonnonlahjakkuus vaikka basistina tai rumpalina.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X