Oinas (20.3.–19.4.)

Perjantaina oinaiden perhe-elämässä korostuu seikkailu ja energia. Lasten kanssa juhannusta viettäessä kannattaa suunnitella ulkoilma-aktiviteetteja, jotka pitävät perheen liikkeessä. Muista kuitenkin myös varata aikaa rauhoittumiselle ja yhteiselle, kiireettömälle hetkelle.

Härkä (20.4.–20.5.)

Härille juhannus tuo mukanaan harmoniaa ja läheisyyttä perheen kesken. Lasten kanssa päivä kuluu mukavasti juhannuksen perinteisistä herkuista nauttien. On hyvä muistaa olla joustava ja antaa lastenkin ideoille tilaa, sillä heidän innokkuutensa voi tuoda päivään erityistä iloa.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Kaksosten perjantai on täynnä puheensorinaa ja lasten iloa. Juhannus tuo mukanaan mahdollisuuden kertoa tarinoita ja luoda uusia muistoja yhdessä perheen kanssa. Pidä huoli, että sinulla on varattuna erilaisia aktiviteetteja, jotta lasten uteliaisuus ja energia pysyvät yllä koko päivän.

Rapu (21.6.–22.7.)

Rapujen juhannusperjantai on tunnepitoinen ja lämmin. Pienten lasten kanssa kannattaa keskittyä luomaan kodikasta ja turvallista ilmapiiriä, jossa kaikki tuntevat olonsa rakastetuiksi. Illalla yhdessä vietetyt hetket, kuten tarinatuokiot tai yhdessä laulaminen, jäävät varmasti mieleen.

Leijona (23.7.–22.8.)

Leijonille perjantai tuo iloa ja riemua juhannuksen juhlintaan. Pienten lasten kanssa juhannuksen viettäminen tarjoaa mahdollisuuden loistaa ja järjestää upeita aktiviteetteja, kuten juhannuskokkoja tai leikkejä. Anna lastesi olla mukana suunnittelussa ja nauti heidän innostuksestaan.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Neitsyiden perhe-elämä on juhannuksena huolellisesti suunniteltua ja sujuvaa. Pienten lasten kanssa päivä etenee parhaiten, kun kaikki tarvittava on valmiina ja suunnitelmat selkeät. Muista kuitenkin antaa tilaa myös spontaanisuudelle ja nauttia juhannuksen tuomasta rentoutuneesta tunnelmasta.

Vaaka (23.9.–22.10.)

Vaakojen juhannusperjantaina yhdessäolo korostuu. On tärkeää jakaa aikaa tasapuolisesti kaikkien perheenjäsenten kesken, jotta jokainen tuntee olonsa huomioiduksi. Kesän juhla tarjoaa erinomaisen tilaisuuden luoda kauniita, yhteisiä muistoja.

Skorpioni (23.10.–21.11.)

Skorpionit kokevat perjantaina syvää yhteyttä perheeseensä. Juhannuksen aikana on hyvä tilaisuus viettää hetkiä, joissa jaetaan salaisuuksia ja kerrotaan tarinoita, jotka lujittavat perheen sisäistä sidettä. Pidä kuitenkin mielessä, että lasten spontaanisuus tuo päivään myös odottamattomia iloja.

Jousimies (22.11.–21.12.)

Jousimiehille perjantai on seikkailun ja tutkimusmatkojen aikaa pienten lasten kanssa. Juhannus tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutkia luontoa, esimerkiksi etsiä juhannustaikoja tai oppia uusista kasveista ja eläimistä. Anna lastesi uteliaisuuden johdattaa sinut uusiin kokemuksiin ja nauti yhteisestä matkasta.

Kauris (22.12.–19.1.)

Sinun juhannuksesi on rauhallinen ja perinteikäs. Lasten kanssa juhannusta vietettäessä kannattaa panostaa vanhoihin tapoihin ja tarinoihin, jotka tuovat turvallisuuden tunnetta. Perheen yhteiset askareet, kuten juhannuskoristeiden tekeminen, luovat lämpimiä muistoja.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Vesimiehille juhannusperjantai on innovatiivinen ja yhteisöllinen. Lasten kanssa on hyvä keksiä uusia tapoja viettää juhannusta, kuten luovia leikkejä tai yhteisiä projekteja, joissa kaikkien mielipiteet huomioidaan. Anna lasten mielikuvituksen lentää ja nauti yhdessä tekemisestä.

Kalat (19.2.–20.3.)

Juhannusperjantai tuo kaloille unelmointia ja tunteita. Lasten kanssa kannattaa keskittyä luomaan taianomaisia hetkiä, kuten kertoa satuja tai rakentaa pieni juhannusleiri takapihalle. Yhteinen aika veden äärellä tai luonnossa tuo rauhaa ja iloa koko perheelle.

Kaksplussan päivähoroskoopit on tehty Copilotin tekoälyn avulla, jota on koulutettu Otavamedian eri brändien horoskooppiaineistoilla. Tekoälyn omin sanoin: ”Toivottavasti nämä horoskoopit tuovat uutta inspiraatiota ja näkökulmaa vanhemmuuteen.”

Lue myös:

Äitihoroskooppi: Tähtimerkki paljastaa, millainen äiti olet!

Lue myös:

Lapsihoroskooppi kertoo, millainen lapsesi on luo

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X