Vapaa-aika 25.06.2024

Päivän horoskooppi 25.6. – lue, mitä tähdet lupaavat perheellesi ja sinulle vanhempana!

Mitä päivän horoskooppi lupaa sinulle tiistaina 25.6.2024? Kaksplussan päivähoroskooppi kertoo tähtien ennustukset lapsiperheen näkökulmasta.

Teksti
Toimitus
Kuvat
iStock

Oinas (20.3.–19.4.)

Näet onttojen selitysten läpi uskomattoman selvästi, ja sinun tulee nyt pystyä toimimaan sen mukaan, vaikka se ehkä loukkaa jotakuta sinulle läheiseksi tullutta tai muuten tärkeää henkilöä. Turha vieraskoreus kostautuu ikävällä tavalla tulevien viikkojen aikana, joten luota vain itseesi ja tee päätöksesi selkeästi perheen parhaaksi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Totuus osoittautuu nyt odotustesi vastaiseksi ja joudut perumaan joitakin aikaisempia puheitasi perheen kesken. Älä epäröi myöntää tilanteen muuttuneen siitä, kun viimeksi olit sen kanssa tekemisissä. Sinun ei tarvitse olla kaikkitietävä vanhempi tai puoliso: inhimillisyys herättää luottamusta perheessäsi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Joku perheenjäsen yrittää vetää sinut mukaan omiin outoihin juttuihinsa, mutta aavistat herkästi kaikenlaisen vedätyksen. Reagoi siihen rohkeasti, vaikka tietäisitkin toisen loukkaantuvan. 

Rapu (21.6.–22.7.)

Olet sanallisen ilmaisun virtuoosi näinä päivinä. Ymmärrät lapsesi ajatuksia ja osaat sovittaa oman käytöksesi tämän sanattoman viestinnän mukaiseksi. Herätät poikkeuksellista luottamusta tämän kykysi ansiosta, joten käytä sitä hyödyksesi perheen arjessa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Et pysty sulattamaan virheellistä informaatiota edes omasta suustasi lähtevänä ja siksi paljastat jopa itsesi, mikäli yrität väistää totuutta. Tämä asenteesi herättää perheessäsi luottamusta, mutta myös närkästystä. Älä anna minkään estää sinua julkistamasta omaa totuuttasi.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Tänään ideasi ovat harvinaisen toimivia ja teet lähipäivinä monia upeita keksintöjä, jotka osoittautuvat käytännössä toimiviksi. Tartu tarjoutuviin mahdollisuuksiin välittömästi ja uskalla edetä omalla tahdillasi perheen arjessa. Neuvosi ja ideasi voivat olla arvokkaita perheen hyvinvoinnille.

Vaaka (23.9.–22.10.)

Aavistukset iskevät tajuntaasi voimalla, ja olet täysi luupää, ellet muuta suunnitelmiasi niiden mukaan. Vaikka et näe selkeää ja näkyvää hyötyä etukäteen, luota intuitioosi. Muutokset voivat tuoda perhe-elämään uusia ja parempia suuntia.

Skorpioni (23.10.–21.11.)

Herkkä ja tarkkaavainen luontosi on tänään huipussaan. Näet ja kuulet asioita, joista muilla ei ole aavistustakaan. Käytä tätä kykyä hyväksesi ja toimi oivallustesi mukaisesti. Tämä voi auttaa sinua ratkaisemaan perheen haasteita ja tuomaan uusia näkökulmia arkeen.

Jousimies (22.11.–21.12.)

Varoittavat aavistuksesi ovat nyt selkeitä. Ota ne tosissasi ja toimi niiden mukaan myös tärkeitä perhepäätöksiä tehdessäsi. Jotkut perheenjäsenet eivät ymmärrä järjenjuoksuasi, mutta jätä se heidän ongelmakseen ja luota omaan intuitioosi.

Kauris (22.12.–19.1.)

Aivosi toimivat kuin huippuunsa viritetty tietokone. Näet selvästi menneeseen ja tulevaan, ja voit luottaa arviointikykyysi kaikissa tilanteissa. Suurehkoja riskejä sisältävä innostus voi johdattaa sinut ja perheesi menestykseen, joten älä pelkää tarttua tilaisuuksiin.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Tunnistat valheellisen puheen ja viestit selvästi. Älä jää tuppisuuna seuraamaan tilannetta, vaan puutu siihen. Totuuden vastaiset väittämät voivat haitata perhe-elämääsi yllättävän raskaasti, joten vain puhdas totuus toimii.

Kalat (19.2.–20.3.)

Luota herkkään intuitioosi. Se ohjaa sinua kohti oikeita ratkaisuja perhe-elämässäsi. Älä epäröi mielesi tulevia visioita, vaan toimi niiden mukaan. Toinen osapuoli ymmärtää asiat haluamallasi tavalla, kun selität ne selkeästi.

Kaksplussan päivähoroskoopit on tehty Copilotin tekoälyn avulla, jota on koulutettu Otavamedian eri brändien horoskooppiaineistoilla. Tekoälyn omin sanoin: ”Toivottavasti nämä horoskoopit tuovat uutta inspiraatiota ja näkökulmaa vanhemmuuteen.”

Lue myös:

Äitihoroskooppi: Tähtimerkki paljastaa, millainen äiti olet!

Lue myös:

Lapsihoroskooppi kertoo, millainen la

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X