Vapaa-aika 31.12.2022

Annetaanko lapsillekin tähtisadetikut, vaikka se on kiellettyä? Katso, miten uudenvuoden suosikkiperinteesi eroavat toisten rutiineista

Kyselyn lopuksi näet, miten toiset ovat vastanneet.

Teksti
Maria Mäkituomas
Kuvat
iStock

Uudenvuoden vietto sisältää perinteisesti ilotulitteita, tähtisadetikkuja ja uuden vuoden lupauksia. Mitkä näistä rutiineista ovat sinulle rakkaimpia, entä mitkä voit jättää yhtä hyvin välistä?

Uudenvuoden vietto on muuttunut viime vuosien mittaan niistä ajoista, kuin nykyvanhemmat olivat itse lapsia. Perinteisen tinan valaminen on ollut kiellettyä vuodesta 2018 lähtien. Ilotulitteiden, mukaan lukien tähtisadetikkujen, myynti ja luovuttaminen alle 18-vuotiaille kiellettiin jo vuonna 2009.

Silti jotkut pitävät näistä perinteistä kiinni jopa lakia uhmaten. Vastaamalla seitsemään kysymykseen saat selville, kuulutko tapoinesi enemmistöön vai vähemmistöön.

Poikkeaako enemmistön uudenvuoden vietto sinun tavoistasi? Testaa alta

Lisää luettavaa uudellevuodelle

Pääsitkö vuodenvaihteen juhlatunnelmiin ja kaipaisit lisää luettavaa aiheesta?

Kiireinen vanhempi viihtyy uuden vuoden luovien ennustusten parissa. Kokosimme hauskoja tapoja ennustaa tulevaa, ja artikkelin lopussa on testi, joka antaa sinulle räätälöidyn ennustuksen!

Varsinkaan vauvamahan kanssa ei sovi nauttia alkoholia. Katso Kaksplussan parhaat mocktail-reseptit, joilla uudenvuoden vietto sujuu alkoholittomasti mausta ja tunnelmasta tinkimättä.

Lue myös: Vietätkö joulua samoin kuin muut? Testaa, miten joulunviettosi eroaa toisten rutiineista

Kotiliesi.fi: Uudenvuoden ennustus – tinat kiellettiin, mutta näin voit ennustaa uutta vuotta ilmankin!

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X