Suosittu perhebloggaaja Desire Nyman naimisiin – kauan lykätty hääpäivä on tänään!

Desire Nymanin kauan lykätyt häät vietetään nyt, selviää somekuvasta. Pari haaveilee avoimesti kolmannesta lapsesta.

Teksti Anniina Rintala
Kuvat Mirva Kakko
Desire ja Andreas alkoivat seurustella, kun Desiren esikoinen oli kymmenen kuukautta vanha. © Mirva Kakko

Pandemia on saanut monet perumaan tärkeitä merkkipäiväjuhliaan. Häidensä lykkäämiseen tuonnemmaksi päätyi viime keväänä myös Kaksplussan bloggaaja Desire Nyman puolisonsa Andreas Nymarkin kanssa. Tänään 26. helmikuuta on kuitenkin vihdoin koittanut pitkään odotettu hääpäivä!

Desire julkaisi Instagram-tarinassaan kuvan, jossa hän pitelee kahta sormusta. Toista niistä koristaa näyttävä kivi. Desire alkaa käyttää puolisonsa sukunimeä Nymark.

”Huomenna mennään”, lukee torstaina julkaistun sormuskuvan ohessa.

Huhtikuussa Desire pohti blogissaan, että häiden peruminen ei häntä tuolloin surettanut erityisen paljoa.

– Kahden synnytyksen jälkeen häät eivät tunnu kovinkaan isolta jutulta. Ei ainakaan niin isolta, ettei voisi odottaa vuotta, tai miten kauan tässä nyt sitten menee.

Rahallinenkaan menetys ei tuolloin huolettanut.

– Häiden suhteen tulee tietysti pieni rahallinen tappio, kun varauksista yleensä pitää maksaa tietty prosentti, Desire kirjoitti.

Hän kehotti kuitenkin muita samassa veneessä olevia miettimään, miten paljon peruutuksia viime aikoina esimerkiksi  juhlapaikat, kampaajat ja leipomot ovat joutuneet ottamaan vastaan.

Alkuperäisissä suunnitelmissa kauan ennen pandemiaa Desirellä oli noin 70 häävieraan vastaanotto maistraattivihkimisen jälkeen. Hääpäivää oli soviteltu vuoden 2020 elokuulle.

Lue myös blogipostaus: Perutaan häät – ”Eniten pelottaa, että joku jolla korona…”

Kuvassa Belle Nyman ja Desire-äiti sekä isäpuoli Andreas Nymark. Desire Nymanin häät koittavat vihdoin.

Esikoistytär Belle tapaa biologista isäänsä, mutta kutsuu myös Andreasta isäkseen.

Desire Nymanin häät – kolmas lapsi haaveissa

Avioliitto on Desiren toinen. Desire on kertonut blogissaan avoimesti esikoisensa Bellen, 4, yksinhuoltajuudesta, nykyisen puolisonsa Andreaksen tapaamisesta sekä pariskunnan lapsettomuushoidoista.

Andreas on sairastanut kivessyövän, ja siksi biologisen lapsen saamiseen tarvittiin hedelmöityshoitoja. Hoidot ottivat ajoittain koville. Helmikuussa 2020 pariskunnan ensimmäinen yhteinen biologinen lapsi syntyi suunnitellulla sektiollaAlice, 1, on lähipiirissään tuttavallisemmin ”Mytte”.

Umpirakastunut Desire ei ole säästellyt ylistyssanoja kirjoittaessaan sulhasestaan.

– Hän jaksaa häärätä Bellen kanssa, hän seuraa mun blogia, hän on aidosti kiinnostunut mun elämästä ja mielipiteistä. En tiedä mitä enemmän nainen voisi toivoa.

Naimisiinmenon ohella pari on haaveillut kolmannesta lapsesta.

– Pakkasessa meitä odottaa yhdeksän pientä Elsaa tai Olafia, ja vauvakuume sen kun nousee. Tällä kerralla meidän setup on täysin erilainen verrattuna edelliseen, joten toivon mukaan pääsemme helpommalla sekä fyysisellä puolella että henkisellä tasolla, Desire kirjoittaa.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä