Raskaus 12.11.2020 Päivitetty 25.02.2021

Sometähtien keskuudessa vallitsee todellinen vauvabuumi – he kaikki ovat nyt raskaana

Monet pari-kolmekymppisistä somevaikuttajista odottavat tällä hetkellä vauvaa. Muun muassa Aino Rossi, Anette Aho ja Linda Juhola ovat raskaana.

Teksti
Johanna Jantunen
Kuvat
Kristiina Kurronen, Heli Hirvelä ja Niina Mantere

Sosiaalisesta mediasta on voinut viime aikoina bongata raskausuutisen toisensa perään. Hyvin moni somepersoona tai bloggaaja on raskaana juuri nyt.

Jos haluat vertaistukea raskausaikaan tai raskausasiat kiinnostavat, ota seuraavat tyypit seurantaan!

Emilia Huttunen (@mutsisonblogi)

Mutsis on -blogia kirjoittava Emilia Huttunen, 28, odottaa neljättä lastaan. Laskettu aika on keväällä. Raskaus oli täysi yllätys Emilialle ja hänen puolisolleen!

Lotta Salonen (@lottawin)

Lotta Salosen, 29, perheeseen on syntymässä tammikuussa 2021 pieni tyttö. Lotan ja hänen miehensä esikoistytär on tällöin 2-vuotias.

Lotta kertoi aiemmin Kaksplussalle, miksi he halusivat selvittää vauvansa sukupuolen etukäteen ja paljastaa sen gender reveal -juhlissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Lotta Salonen (@lottawin) jakama julkaisu

Petra Korpi (@petrakorpi)

Hyvinvointibloggaaja Petra Korpi, nykyinen Wettenranta, odottaa esikoistaan puolisonsa Markku Wettenrannan eli räppäri Tasiksen kanssa. Instagram-tarinassa Markku paljastaa Petran olevan nyt raskausviikolla 23, joten laskettu aika on talvella. Hauska kuva vauvavatsasta paljasti iloiset uutiset.

Aino Rossi (@uinoo)

Aino Rossi, 28, odottaa miehensä kanssa esikoistaan. Pienokaisen laskettu aika on toukokuussa.

Petra Gargano (@petraofficial_)

Tiktakista tutuksi tullut laulaja Petra Gargano, 35, odottaa vauvaa, jonka on määrä syntyä aivan tammikuun alussa. Petralla ja hänen miehellään Maurolla on ennestään yksi lapsi, nyt 6-vuotias Noel-poika.

Perhe on aina ollut Petran haave, hän kertoi Kaksplussan haastattelussa vuonna 2016.

Anette Aho (@operaatioaiti)

Kaksplussan bloggaaja Anette Aho, 30, odottaa neljättä lastaan. Jos kaikki menee suunnitellusti, perheeseen syntyy maaliskuussa poikavauva.

Linda Juhola (@lindajuhola)

Bloggaaja Linda Juhola, 31, on viimeisillään raskaana. Hänen esikoisensa laskettu aika on marraskuun loppupuolella. Hänen Nonsensepodi-kollegastaan Alexa Dagmarista tuli äiti lokakuussa.

Niina Mantere (@niina.mantere)

Kaksplussan bloggaaga Niina Mantere, 22, odottaa esikoispojalleen pikkuveljeä. Vauvan laskettu aika on helmikuussa 2021. Niina päivittää raskauskuulumisiaan ahkerasti Ihan mamina -blogissaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön IHAN MAMINA (@niina.mantere) jakama julkaisu

Henriikka Reinman (@aamukahvilla)

Aamukahvilla-blogia kirjoittava Henrikka Reinman paljasti Instagramissa raskausuutisensa viime viikolla. Henriikan ja hänen miehensä esikoisen laskettu aika on huhtikuussa.

Kira Kosonen (@kira_kosonen)

Kira Kosonen odottaa esikoistaan, jonka hän on paljastanut olevan tyttö. Sveitsissä asuva Kira sairasti juuri miehensä kanssa koronavirusinfektion, mutta sairaus oli onneksi lievä. Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Nämä sometähdet ovat juuri saaneet vauvan

Moni bloggaaja tai sosiaalisen median vaikuttaja on myös äskettäin saanut vauvan.

Salla Salmela synnytti esikoisensa syyskuun lopussa. Natalia Cerný, Alexa Dagmar, Elina Leskinen ja Taru Kallionpää puolestaan tulivat äideiksi lokakuussa, ja Oona Tolppasen esikoinen syntyi marraskuussa.

Juttuun lisätty 18.11. tieto Mutsis on -blogia kirjoittavan Emilian raskaudesta.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X