Raskaus 09.07.2021 Päivitetty 02.09.2021

Hanna Gullichsen, 42, on raskaana! Kertoi tv-lähetyksessä: ”Enää ei mene läpi, että olisi pastamaha”

Perheen neljäs lapsi syntyy joulukuussa.

Teksti
Kia Toivanen
Kuvat
Pekka Mustonen / OM-arkisto

Julkkiskokki, ruokavaikuttaja Hanna Gullichsen, 42, odottaa lasta. Ilouutiset kerrottiin MTV:n Kesäterassi-ohjelmassa, jossa Hanna oli vieraana.

– Nyt mä veikkaan, että enää ei mene läpi, että tämä olisi pelkkä pastamaha, hän totesi nauraen raskaudesta kertoessaan.

Joulukuussa syntyvä vauva on Hannan ja hänen aviopuolisonsa Joonas Laurilan perheen neljäs lapsi. Perheeseen kuuluvat myös 4-vuotiaat kaksospojat Emil ja Anton sekä kouluikäinen poika Hannan aiemmasta liitosta.

Lue myös: Hanna Gullichsenin ruokapöydässä lapsi saa soittaa croissantilla Ranskaan – yhtä syömisen sudenkuoppaa ei tarjoilla

Hanna Gullichsen: ”Sydän pakahtuu, kun saan elää vauva-ajan vielä kerran”

Hanna sekä Joonas julkaisivat samana päivänä myös yhtenevät Instagram-päivitykset, joissa kertoivat vauvauutisista.

– Elämä on ihmeellinen. Meidän perhettä kohtasi suuri onni jonka haluamme jakaa teillekin. Saamme joulupöytäämme uuden perheenjäsenen, Hanna kirjoitti herkän mustavalkoisen kuvan yhteyteen.

Julkaisussa Hanna kertoo, miten onnellinen hän on ollut katsoessaan Joonaksen kasvavan isän rooliin. Hanna ylistää puolisoaan toteamalla, että tämän rakkaus perheen lapsia kohtaan on aivan omaa luokkaansa ja että se on voima, joka pitää perheen yhdessä.

– Sydän pakahtuu kun saan elää vauva-ajan vielä kerran, tietää että me ollaan tässä yhdessä ja selvitään ihan kaikesta.

Hanna myös kirjoittaa olevansa malttamaton sekä nauttivansa jokaisesta raskaushetkestä, sillä hän tietää tämän raskauden olevan hänen viimeisensä.

– Yksi pieni rakas vielä, tervetuloa mukaan meidän isoon, äänekkääseen perheeseen! Jaetaan yhdessä elämän ilot ja huolet, meidän tiimi venaa sua jo kovasti.

Lopuksi Hanna kiittää vielä läheisiään siitä tukiverkosta, jonka he perheen ympärille luovat.

– Suuri onni on se, että meidän lasten elämässä on monen monta tärkeää ja rakasta aikuista. Olen hiton onnekas ja kiitollinen siitä mitä minulla on.

Joonas-isä: Maailma on parempi paikka lasten kanssa

Joonaksen vauvauutiset paljasta kuva on samasta tilanteesta kuin Hannan herkkä mustavalko-otos.

Hauska värikuva on spontaani tilannekuva, jonka etualalla näkyy Hannan pyöristynyt vatsa leopardimekkoon verhoutuneena.

Englanniksi uutiset kertonut Joonas kirjoittaa, että hänen mielestään maailma on parempi paikka, kun ympärillä on juoksevia ja nauravia lapsia, jotka pitävät hauskaa ja aiheuttavat kaaosta.

– Tätä unelmaa olemme parhaamme mukaan yrittäneet toteuttaa, Joonas kirjoittaa.

– Maailmassa ei ole mitään parempaa kuin isänä ja aviomiehenä oleminen sekä se, että saan jakaa kaiken rakkaani Hanna Gullichsenin kanssa – yhdessä olemme lyömättömiä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X