Raskaus 15.02.2021

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry odottavat toista lastaan – ystävä ikuisti suloisen hetken

Kuninkaallisuudestaan eroon pyristelleellä pariskunnalla on ennestään vuonna 2019 syntynyt poika, Archie.

Teksti
Anniina Rintala

Sussexin herttuapari on ilmoittanut saavansa perheenlisäystä. Pariskunnalla on ennestään vuonna 2019 syntynyt Archie-poika.

Pariskunnan ystävä julkaisi iloisen uutisen Instagram-tilillään onnitellessaan Meghania ja Harrya. Myös uutistoimisto Reuters on kertonut pariskunnan edustajan vahvistaneen tiedon raskaudesta.

Suloisessa julkistuskuvassa pariskunta makoilee ruohikolla puiden katveessa. Harry silittää kuvassa Meghanin päätä lempeästi, ja Meghan hivelee vatsakumpuaan.

Ystävä toteaa julkaisussaan olleensa pariskunnan häissä todistamassa rakkaustarinan alkua, ja että hänellä on kunnia ikuistaa rakkauden jatkuvan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Misan Harriman (@misanharriman) jakama julkaisu

Harry ja Meghan eivät enää ole osa hovia

Pariskunta meni naimisiin vuonna 2018 Windsorin linnassa, Pyhän Yrjön kappelissa. Noin vuosi sitten pariskunta ilmoitti eroavansa brittihovista ja muuttavansa Pohjois-Amerikkaan.

Niinpä toinenkaan lapsi, kuten ei Archiekaan saa kuninkaallista arvonimeä. Ratkaisunsa perusteluksi pariskunta on kertonut, että he haluavat enemmän yksityisyyttä.

Nykyään pariskunnan koti sijaitsee Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Viime vuonna Meghan kertoi avoimesti saaneensa kesällä keskenmenon. Herttuatar kirjoitti henkilökohtaisesta kokemuksestaan tunteikkaasti New York Times -sanomalehteen:

– Tiesin samalla kun syleilin esikoislastani, että olen menettämässä toiseni.

Aikanaan myös uutinen prinssi Harryn pian koittavasta maailmaantuolosta ajoittui ystävänpäivään. Prinsessa Dianan raskausuutinen kerrottiin 13. helmikuuta 1984 ja se oli ystävänpäivänä lehtien etusivuilla.

Meghanin laskettua aikaa ei ole kerrottu. Prinssi Harry syntyi aikanaan syyskuussa, mutta Meghanin tuoreessa raskauskuvassa odotus vaikuttaisi olevan pidemmällä.

Lue lisää Archien syntymästä!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X