Raskaus 29.03.2022

Muotikuvaukset sen paljastivat: Krista Kosonen saa kesävauvan! – ”Olemme todella onnellisia”

Näyttelijä Krista Kosonen ja hänen puolisonsa, ohjaaja Antti J. Jokinen odottavat toista lastaan.

Teksti
Maria Mäkituomas
Kuvat
Tommi Tuomi / OM-arkisto

Suomalaisten suosikkinäyttelijä Krista Kosonen, 38, sekä hänen ohjaajapuolisonsa Antti J. Jokinen, 53, saavat perheenlisäystä. Asia selviää Eeva-lehden julkaisemasta muotijutusta, jossa Krista toimii mallina.

– Olemme todella onnellisia, Krista kertoo Eevalle.

Lue myös: Krista Kosonen Annassa: ”Lapsi toi elämääni rakkauden eri sävyt”

Keväisessä muotivideossa näkyy, että näyttelijän vatsa on jo pyöristynyt. Lehdessä kerrotaan, että vauvaa odotetaan syntyväksi kesän tienoilla.

Uutisen tultua ilmi Kristan tuoreeseen Instagram-päivitykseen alkoi sadella onnentoivotuksia suomalaisilta eturivin julkkiksilta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Krista Kosonen (@krista_kosonen) jakama julkaisu

Muun muassa laulaja Vesala, näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi sekä toimittaja Hanna Sumari riemuitsevat raskaudesta kommenttikentässä sydänten kera.

Lue myös: Sulkemisseremonia on äitijuhla synnytyksen jälkeen – julkkisäidit ovat jo testanneet

Äitiys yllätti näyttelijän iloisesti

Krista ja Antti avioituivat vuonna 2018. Heillä on entuudestaan 6-vuotias tytär, Selma. Antilla on lisäksi Paavo-niminen poika edellisestä liitostaan.

Vuonna 2016 Krista Kosonen kertoi Annalle, että äitiys oli yllättänyt hänet iloisesti. Haastattelun aikaan Selma, tuleva isosisko, oli vasta nelikuinen.

– Ajattelin etukäteen itselleni tyypillisen pessimistisesti, että tämä tulisi olemaan ihan hirveää. Mutta kun kuvittelee huonon vaihtoehdon, yllättyy yleensä iloisesti. En ota tätä elämänvaihetta niin isosti. Paljon muuttui, mutta toisaalta olen sama ihminen kuin ennenkin, Krista tuumasi tuolloin.

Lue myös: Anna: Krista Kosonen muutti Norjaan tyttärensä kanssa – alku oli raastavaa: ”Eihän Selma osannut norjaa lainkaan”

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X