Raskaus 24.05.2024 Päivitetty 04.06.2024

Molemmat raskaana! Ex-huippu-urheilijat ja bestikset Maria ja Miia ovat tehneet elämänsä suurimmat päätökset aina yhtä aikaa

Ystävykset Maria Huntington ja Miia Sillman hehkuvat yhdessä raskausonnea.

Teksti
Beda Salmi
Kuvat
Tommi Tuomi

Kaksi Suomen parasta seitsenottelijaa Maria Huntington ja Miia Sillman poseeraavat yhdessä Instagramissa korostaen raskausmahojaan vaaleanpunaisissa asuissa.

Vuoden 2024 tammikuussa Maria ilmoitti Instagramissa odottavansa lasta. Neljä päivää sitten, toukokuussa 2024, Marian paras ystävä Miia Sillman julkaisi oman raskausuutisensa. Molempien naisten esikoisten on määrä syntyä tämän vuoden aikana.

Ystävykset hehkuttavat Intagramissa jakaneensa merkittäviä elämänvaiheita yhdessä lähes vuosittain. Usein tapahtumat ovat liittyneet urheilu-uraan, mutta nyt molempien naisten elämään astuu uusi pieni ihminen.

– 2017 meistä tuli parhaita kamuja, 2020 vaihdettiin samaan valmennustiimiin, 2021 vaihdettiin koutsia yhdessä, 2023 päätettiin urheilu-urat ja laitettiin vuoden lopuks eka yhteinen firma alulle ja…2024 meistä tulee äitejä. Mitäköhän me 2025 keksitään, kaksikko kirjoittaa yhteisessä Instagram-julkaisussaan.

Urat loppuivat samaan aikaan

Maria kertoi Kaksplussan haastattelussa vuonna 2020, että on aina tiennyt haluavansa äidiksi. Urheilu-uran ja äitiyden yhdistäminen aiheutti kuitenkin kipuilua. Maria kertoi kuitenkin kertoi, ettei raskaus urheilu-uran aikanakaan ollut poissuljettu vaihtoehto.

– Urheilu on työni ja intohimoni, mutta lopulta ykkösjuttuni ovat perhe ja koti, Maria kertoi tuolloin.

Sekä Maria että Miia kilpailivat viimeistä kertaa vuonna 2023. Miian ura päättyi selkävammaan ja Marian ura uupumiseen. He jakoivat monta urheiluvuotta yhdessä kilpakumppaneina ja parhaina ystävinä.

Lue myös

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X