Raskaus 03.06.2024

Vaikuttajien tulokuningatar Sara Vanninen julkaisi kesäkuvan, joka ei jätä arvailuille sijaa – hehkuu raskauden tuomaa onnea

Tulokuningattarena ja menestyneenä vaikuttajana tunnettu Sara iloitsee uuden äärellä.

Teksti
Anniina Rintala
Kuvat
Sampo Korhonen / OM-arkisto

Vaikuttajana tunnettu Sara Vanninen, 35, ”Saratickle” ja hänen aviopuolisonsa Juuso Kukkonen odottavat perheenlisäystä. Iloinen uutinen selvisi Saran Instagram-tililtä, johon hän julkaisi kesäisen kuvan laiturilta. Otoksessa Sara poseeraa kauniisti pyöristynyt vatsa paljaana.

– Masu ja sydän paisuu. Jos kaikki vaan menee hyvin, on meitä loppuvuodesta neljä, Sara on kirjoittanut julkaisun yhteyteen.

Perheenlisäystä odotetaan loppuvuodesta, sillä julkaisuun on lisätty hashtag ”marraskuiset 2024”. Saralla ja Juusolla on entuudestaan yksi lapsi, joka on syntynyt joulukuussa 2021.

Onnitteluja pariskunnalle on sadellut muun muassa vaikuttaja Sara Parikalta, juontaja Tuija Pehkoselta sekä juontaja Hanna Sumarilta.

Saraa on pidetty useamman vuoden verran yhtenä suomalaisvaikuttajien tulokuningattarista. Hänen yrityksensä Sara Vanninen Oy teki vuonna 2023 Kauppalehden tietojen mukaan 110 000 euron tuloksen. Yrityksellä ei ole palkattuja työntekijöitä, joten tulos olettavasti suuntautuu Saralle.

”Äitiys on tehnyt minusta paremman”

Äitienpäivänä Sara julkaisi niin ikään Instagramiin kuvan, jossa hän halailee esikoistaan kirsikkapuun alla. Sara kuvailee julkaisussaan, miten äitiys on muuttanut häntä:

– Elän elämäni rakkaudentäyteisintä aikaa ja se on aika mieletöntä. En tienny et tämmöstä voi olla. Oot tehny musta herkemmän, empaattisemman ja kaikin puolin paremman ihmisen. Kiitos kun tuot iloa ja merkitystä mun elämään joka ikinen päivä. Kiitos kun saan olla äiti, Sara kirjoittaa.

Saran esikoinen on lähes kolmevuotias pikkusisaruksensa laskettuna aikana. Jos kuopus syntyy marraskuussa, on juhlitaan Saran perheessä lasten syntymäpäiviä jatkossa tiuhaan ennen joulua.  

Jaa oma kokemuksesi

Kaupallinen yhteistyö

Kokeile Kaksplussan laskureita

X