Raskaus 08.12.2015 Päivitetty 27.01.2022

Victorian ja Sofian vauvamahat, suloinen Estelle ja muut ihanat kuninkaalliset äidit ja lapset – katso kuvat!

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Sofia hehkuvat parhaillaan odotuksen onnea. Katso kuvat suloisista raskausvatsoista sekä hurmaavista pikkuprinsessoista ja -prinsseistä.

Teksti
Oili Urmas
Kuvat
Bulls Press, AOP

Vauvaonnea ja -arkea on koettu tänä vuonna monessa Euroopan hovissa. Uusia kuninkaallisia syntyi sekä Ruotsin että Iso-Britannian kuninkaallisiin perheisiin.

Ruotsissa eletään myös iloisen odotuksen tunnelmissa, sillä sekä kruununprinsessa Victoria että prinsessa Sofia ovat raskaana.

Monacossa taas juhlittiin tuplasynttäreitä, kun ruhtinasparin kaksoset täyttivät vuoden.

Prinsessa Estelle, 3, on Ruotsin hovin ilopilleri.
Prinsessa Estelle, 3, on Ruotsin hovin ilopilleri.

Lue myös: Herttuatar Catherine ja muut ihanat julkkisodottajat

Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielien toisen lapsen laskettu aika on maaliskuussa.Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin toisen lapsen laskettu aika on maaliskuussa.

Lue myös: Hollywoodin julkkisimettäjät – katso kuvat!

Prinsessa Leonore, 1, haluaisi jo kovasti kulkea omia polkujaan.Ruotsin prinsessa Madeleinen ja Chris O´Neillin esikoinen prinsessa Leonore, 1, haluaisi jo kovasti kulkea omia polkujaan.

Prinsessa Madeleine katsoo ylpeänä poikaansa prinssi Nicolasta.Prinsessa Madeleine katsoo ylpeänä kuopustaan prinssi Nicolasta. Nicolas täyttää tässä kuussa puoli vuotta.

Prinsessa Sofian odotus ei vielä näy päälle päin.Ruotsin prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia saavat esikoisena ensi huhtikuussa. Prinsessa Sofian odotus ei vielä näy päälle päin.

Englannin prinssi George pitää hellästi huolta pikkusiskostaan prinsessa Charlottesta.Britannian prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen esikoinen, prinssi George, 2, pitää hellästi huolta pikkusiskostaan Charlottesta. Pikkuprinsessa täytti joulukuun alussa seitsemän kuukautta.

Lue myös: Prinsessa Charlotte tuotiin ristiäisiin aidoissa retrovaunuissa

Monacon ruhtinasparin kaksoset ovat vuoden vanhoja.Monacon ruhtinasparin kaksoset ovat vuoden vanhoja. Ruhtinatar Charlenen sylissä on Gabriella, ruhtinas Albert kantaa käsissään Jacquesia.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

X