Taaperon letkautus naurattaa somessa – Oletko jo nähnyt tämän hulvattoman videon?

Suloisen pikkupojan pieleen mennyt yritys lausua sana "aivastus" naurattaa somessa etenkin muita pienten lasten vanhempia. Eikä ihme – onhan arki lasten kanssa juuri tällaista!

Teksti Kia Toivanen
Kuvat iStock

Tällä viikolla somessa on naurettu vedet silmissä suloiselle videolle, jossa pikkupoika yrittää lausua sanan aivastus – siinä kuitenkin hyvin mehukkaalla tavalla onnistumatta. Aivastuksesta tulee taaperon suussa jotain aivan muuta, ja sekös lapsen vanhempia sekä tuhansia muita naurattaa: Tammikuun lopussa julkaistu pikkupojan aivastusvideo on saanut jo lähes 42 000 näyttökertaa Youtubessa.

No melkein oikein…

Pikkupojan pieleen mennyt aivastus -videon päätähti on vuoden ja 7 kuukauden ikäinen Aito-Iisakki Etelä-Pohjanmaalta.

Hetken videolle puolestaan ikuisti Aito-Iisakin isä Jimmy Huhtala, joka viettää isyyslomaa.

Heti isyysloman aluksi Jimmy osui varsinaiseen kultasuoneen tallentaessaan poikansa hassunhauskan yrityksen videolle. Pätkä saa vedet silmiin erityisesti muiden pienten lasten vanhemmilla – juuri tällaista se välillä on, vaikka parhaansa yrittäisi!

Perheenisä tallentaa hetkiä isyyslomastaan

Jimmyn suunnitelmana on ollut kuvata videokooste Youtube-tililleen kolme viikkoa kestävän isyyslomansa jokaisesta päivästä.

Isän ihmiskoeloma -nimiset videot juontavat juurensa siitä, että Jimmy on nyt ensi kertaa poikansa kanssa kotona täysin kahdestaan sillä aikaa, kun perheen äiti on töissä.

Jimmy huomasikin potentiaalin hauskalle videolle jo ennen kuin itse hittivideo kuvattiin:

– Poika aivasti aamulla, ja kun sanoin että pääsikö aivastus, hän yritti toistaa sanan samaan tapaan kuin videolla ja innostui siitä heti, Jimmy kertoo.

– Päivällä perhekerhossa joku lapsi aivasti, ja hän kommentoi myös tuolla samalla tavalla. Myöhemmin päivällä, kun olimme koko perhe kotona, laitoin puhelimen kuvaamaan, ja siinä vaimonkin kuullen sitten pyysin sanomaan ”aivastus”, ja siitähän poika innostui. Eli osasin jo odottaa mitä sieltä tulee.

Hetken ikuistaminen selvästi kannatti, sillä nyt se piristää tuhansien muiden suomalaisperheiden arkea. Lapset osaavat tehdä niinkin tylsästä asiasta kuin aivastuksesta jotain hulvattoman hauskaa.

– Meidän koko elämä on aika hauskaa ja huumoripitoista, vaikka vakavasti elämään suhtaudummekin, Jimmy toteaa.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä