4-VUOTIS NEUVOLAN ROKOTUS!

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja niina, 14.01.2010.

 1. niina

  niina Vieras

  Kuinka monen lapselle on noussut korkea kuume?Kuinka korkea?Entä onko lapset aristaneet pistoskohtaa?
   
  #1
 2. jups

  jups Vieras

  eilen oltiin, ei oireita, kaveri oli viime kuussa ja tuli kuume.
   
  #2
 3. ap

  ap Vieras

  Meillä pojalla pistettiin toissapäivänä aamupäivästä. Illalla nousi sitten kuume,ja koko ajan huitelee 40asteessa. Valittaa pistoskohtaa koko ajan ja aristaa. Ei saa koskea jalkaa tms.
   
  #3
 4. ap

  ap Vieras

  Ajattelin vain,että onkohan tuo nyt ihan normaalia rokotuksesta johtuvaa kuumetta,kun tosiaan jo toista päivää 40astetta.
   
  #4
 5. th

  th Vieras

  Meidän pojalle nousi kuume illalla ja yöllä rupesi oksentamaan. Seuraavana aamuna oli vielä kipeä mutta päivällä oireet häipyi yhtä nopeasti kun oli tullutkin. Pistoskohta oli voimakkaasti turvonnut ja punainen sekä kutiseva laajalta alueelta. Osasin vähän varautua sillä on oireillut rokotteisiin ihan vauvasta lähtien esim. nuhalla mutta tämä oli kyllä pahin. Niinpä päätin sitten jättää influenssarokotukset yms. ylimääräiset pois...
   
  #5
 6. ap

  ap Vieras

  Meillä myös ollut tuota oksentelua. Kovasti tosiaan mietityttää tuo,että kuume kestänyt jo kaksi päivää ja koko ajan 40asteessa,välillä korkeimmillaan jo 40,7. Kuumelääkkeillä saadaan aina hetkeksi vähän laskemaan. Pitää katsoa vielä huomenna aamulla,jos ei kuume jo ala laskemaan,niin täytyy varmaan käyttää lääkärillä?
   
  #6
 7. ap

  ap Vieras

  hop!nostetaas vielä
   
  #7
 8. th

  th Vieras

  Kyllä käyttäisin lääkärissä. Ei kai se ole kovin hyvä jos pitää noin kovaa kuumetta. Ei ole kovin hauskaa viedä lasta rokotettavaksi kun tietää lopputuloksen. Eikös tämä ole vain merkki hyvästä vastustuskyvystä...? Toivottavasti teilläkin ruvettaisiin toipumaan.
   
  #8
 9. ap

  ap Vieras

  No meillä poika näki jo painajaista,että laitetaan uusi rokotuspiikki. Nyt siitä on siis pojalle tullut kammo,kun noin lujille ottaa. Ennen ei ole tullut paljon mitään oireita,mutta tällä kertaa tulikin sitten noin rajusti. Nestettä onneks saan menemään,mutta ruokahalu on tosi huono.
   
  #9
 10. "rapu"

  "rapu" Vieras

  Nostan tämän vanhan ketjun, kun meilläkin oli eilen tuo rokotus ja tänä päivänä lapsi ei ole voinut kävellä jalalla johon piikki laitettiin ollenkaan ja sitten nousi kuume+oksentelu.
  Ei ole reagoinut aiemmin rokotteisiin mitenkään ja nyt näin.
  Todella surkea juttu.
  Neuvolasta sanoi haittavaikutukseksi vain että jalka saattaa olla arka.
   
  #10
 11. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Meillä pistettiin olkapäähän tuo rokotus. Ei mitään oireita, ei edes pistoskohdan arkuutta.

  Tuo reisi on pistospaikkana arka. Tulee herkästi kipeäksi, kun osuu pieniin hermoihin ja kauankin voi olla esim. patti ihon alla.

  Meidän kuudelle lapselle on vaan yhdelle tullut KERRAN oireita rokotuksesta ja se piikki pistettiin just reiteen. Sen jälkeen ei ole reiteen pistetty (en anna) ja rokotukset kaikki menneet oireitta.

  Itselleni on laitettu kaksi piikkiä reiteen ja toisesta oli patti ½v ihon alla ja todella kipeät rokotuskohdat monta päivää.
   
  #11
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti