-

Meidän perheessämme diabetes ollut seuralaisena jo viitisen vuotta...puolitoista vuotta sitten toinenkin poikamme sairastui diabetekseen, joten nyt kahta hoitelen. Levemir ja Novorapid 9 v pojalla sekä 3v Protaphan ja Actrapid. Jos haluaa kirjoitella se sopii: muumimamma76@suomi24.fi
 
hes
Meillä nyt 4-vuotias diabeetikko poika, joka sairastui juuri 2v täytettyään. Vaativa sairaus pienellä lapsella, mutta huonomminkin asiat vois olla. Voimia kaikille!

Vertaistukea ja paljon hyviä keskusteluja yms. löytyy osoitteesta:
www.diabetes.fi/kohtauspaikka =)
 
Tarkoitan siis Teddy-, ja Dipp-tutkimuksia, joita ainakin täällä Oulussa on. Pahoittelen, kun ei ihan täysin liity aloittajan aiheeseen, mutta ajattelin tuppautua kysymykselläni kun kuitenkin aika likeltä liippaa. :ashamed:

Meillä siis tyttö 8,5kk on Teddy-tutkimuksessa mukana kun löytyi syntymän jälkeen diabetekselle altistava geeni. Oletteko siis olleet mukana näissä pienten diabeetikkojen kanssa siis aiemmin, ennen diabeteksen toteamista? Jos olette, kokemuksia sitä kautta olisi mukava kuulla.

Jaksamista kaikille! :hug: Voin vain kuvitella millaista elämä noin pienten diabeetikkojen kanssa on. Minulla ei ole kokemusta sokeritaudista kuin vierestä seuranneena, isällä kun tuo sairaus on ollut jo melkeinpä niin kauan kuin muistan.
 

Yhteistyössä