Adenoviruksen oireet ja kesto

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja kipeä, 15.08.2008.

 1. kipeä

  kipeä Vieras

  Mulla on kurkkukipua ollut jo melkein kaksi viikkoa. Heti samana päivänä kurkkukivun alkamisen kanssa alkoi silmätulehdusoireet. Kurkkukipuum määrättiin kurkkupastilleja sekä kipulääkettä koska bakteeritesti oli negatiivinen. Silmätulehdukseen sain siihen kuuluvat lääkkeet.

  Viikko tämän käynnin jälkeen silmätulehdusoireet uusivat ja kurkkukipu paheni niin ettei nukutuksi saanut. Lisäksi tuli ripulia sekä todella huono olo. Lääkärin tekemä bakteeritesti taas negatiivinen mutta kurkku punainen. Mononukleoosi -ja nieluviljely negatiivinen. Lääkäri mainitsi adenoviruksen kun ei muutakaan keksinyt.

  Kipulääkkeillä kurkkukipua saa lievitettyä. Tällä hetkellä nielu ei ole kipeä tehokkaan kipulääkkeen ansiosta mutta kurkussa tuntuu "pala" nieltäessä.

  Miten kauan tälläistä kestää? Onkohan kyse adenoviruksesta vai jostain muusta? Mikä tuo palantunne kurkussa on?
   
  #1
 2. ap

  ap Vieras

  Piti vielä mainita että kuumetta ei ole koko kahden viikon aikana ollut ollenkaan!!!
   
  #2
 3. Siiri78

  Siiri78 Vieras

  Meillä kuopuksella oli lievää ripulia 8vrk:tta. Lääkäri sanoi johtuvan Adenosta, tosin ilman mitään labrakokeita. Kuumetta ei ollut meidän muksullakaan ollenkaan, ei myöskään flunssaa.
   
  #3
 4. Meillä on ollut koko perheessä jo parisen viikkoa sama tauti! Itse aloitin kurkkukivulla, joka muuttui pian yskäksi. Silmätulehdus tuli kaupan päälle. Ei kuumetta ja nyt on samainen pala kurkussa. Yskä on niin tiukka, että tuntuu, että tukehdun! Yhtenä iltana ripuli. Poskiontelotulehdus myös. Lapsilla lähinnä kurkkukipu, kuume ja kaamea yskä. Kävin lääkärissä, sain kuurin ja toivon, että alkaa helpottaa. HIrvein tauti pitkään aikaan!! Paranemisia!
   
  #4
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti