ADHD-epäily, tukea haluaisin.

Viestiketju alueella 'Erityislapset' , aloittaja -Wilma-, 20.12.2005.

 1. -Wilma-

  -Wilma- Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2005
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  Juu kunnalliseen on menossa.
  Perhepäivähoitajalle olisi vissiin paremmat mahdollisuudet päästä mutta haluamme pojan päiväkotiin. Eikä vielä ole tullut tietoa että saammeko paikan.
  Ehkä olisi syytä heti huomenna soittaa ja kertoa tilanteesta, koska en todellakaan toivo että joutuu aluksi joiksikin kuukausiksi pph:lle ja sitten vaihtamaan päiväkotiin.
  Nuo muutokset kun muutenkin tuottavat ongelmia. Ja tuo päiväkoti on ainoa suomenkielinen lähistöllä, seuraava taitaa olla 10 km päässä. Ruotsinkielisenkään en oikein voi laittaa kun olemme kuitenkin täysin suomenkielisiä.... ;)
   
  #26
 2. taustalla

  taustalla Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.05.2004
  Viestejä:
  63 740
  Saadut tykkäykset:
  1
  No en todellakaan suosittele pph.Jos ei ole koulutustakaan ja muutenkin.Kyllä tuollaisella lapsella parempi päiväkdoissa.Ja jos vielä integroitu-ryhmä,niin aina parempi.
   
  #27
 3. kukkerikuu

  kukkerikuu Vieras

  \
  Onnea teille. Meillä reilu 3 v. poika sai hlökohtaisen avustajan työllistämistuella 2 kk:ksi. Psykologi kirjoitti lausunnon et pitäs saada hlökohtainen avustaja ja päivähoidon johtaja sitä vei eteenpäin mut eipäs näkynyt kunnanhallituksen esityslistalla koko asiaa eli sosiaalijohtaja oli kait sen nyt sit tyrmännyt. Ei taida olla varaa. Ja syksyllä tulee lisää pieniä päikkäriin... Meillä tämä vauhtiveikko on nuorempi kahdesta pojasta. Puheterapiassa käydään ja lääkärin diagnoosi toistaiseksi on puheen viivästymä. Ikää hällä 3 v. 4 kk. ADHD - diagnoosia ei ihan näin pienelle vielä täällä tehdä vaan odotellaan tuota puhetta ja katsotaan viimeistään 5 v. Puheterapeutti sanoi että asiasta voidaan kysyä myös KYKSIN erikoislääkäriltä. Nyt meillä on tauko puheterapiasta, jatkuu elokuussa. Näin meillä. Jaksamista kaikille äideille! :hug:
   
  #28
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti