Alhainen anti-Muller hormoni ja ivf

Viestiketju alueella 'Lapsettomuus' , aloittaja nannah86, 26.03.2012.

 1. Karhurouvanen

  Karhurouvanen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2018
  Viestejä:
  144
  Saadut tykkäykset:
  18
  Hurjat lukemat sulla kyllä ollut @nyuu (y) Noin korkeita ei taida kyllä useilla ollakaan! Kiitos rohkaisusta, ihanaa että peräti ihan sama lukema jollain ollut ja sujunut hyvin :rolleyes: Jos se toisi vaikka onnea:rolleyes:

  En sillai oo kovin hermona kun on tässä jo näihin tilanteisiin kerenny tottua mutta kummittelee tietty taustalla noi vanhat jutut esim kerran mulla oli hcg 180 mut sit neljän pv:n päästä vaan 50. Noh mutta ei pidä antaa näille menneille valtaa kun sehän on ihan loputonta miettimistä ja hulluksi vaan tulee.

  Olen yrittänyt enemmän vaan nauttia tästä raskaana olosta - tunnen tosiaan itseni ihan raskaana olevaksi vaikkei mitään oireita edes ole:LOL: Olen täällä fiilistellyt kun on jo kaikkea vauvatavaraa valmiina ostettuna jo aikaa sitten, kun alkuun pelkäsin että vauvatavaroiden ostelu toisi huonoa onnea mutta sitten jossain vaiheessa totesin onnen olevan jo niin huono ettei se enää juuri huonommaksi voi mennä:ROFLMAO: Niin annoin sitten palaa ja olen sitten ostellut aina mitä huvittaa, viimeksi ostin aivan ihanan hoitopöydän:whistle: Gröhöm, joo-o, meillä ei käy paljoo vieraita:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

  Kiitos tuesta ja rohkaisusta, kyllä lämmittää sydäntä:love: Tuntuu ettei ole ihan yksin maailmassa näiden kaikkien juttujen kanssa:love: Hyvää yötä ja hyvää alkanutta viikkoa teille:rolleyes:
   
  #1726
 2. Aislinn83

  Aislinn83 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2019
  Viestejä:
  201
  Saadut tykkäykset:
  50
  Et ole yksin!! :love::love::love::love::love::love::love: Täältä on saanu niin mahtavaa vertaistukea ettei tosikaan, ja kiitos siitä teille kaikille.

  Sä oot oikeilla jäljillä kun kirjoitit tuosta nauttimisisesta, niin siitä silti pitäisikin yrittää nauttia, siitä raskaudesta. :love: Tottakai meillä jokaisella on taustamme ja lapsen saamiseen liittyy todella isoja ja vaikeita asioita, mitä kenellekkin on sattunut ja tapahtunut, ihmeesti niistä on silti vahvat ihmiset jaksaneet nousta. Arvostamisen paikka todellakin enkä tässä puhu itsestäni.

  Otetaanko uusi verikoe tänään vai huomenna?
   
  #1727
 3. Karhurouvanen

  Karhurouvanen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2018
  Viestejä:
  144
  Saadut tykkäykset:
  18
  @Aislinn83 Se on kyllä niin totta! Ei tän parempaa tukea vois toivoakaan:love: Ootte mahtavia, oikeesti:love:

  Menen huomenna ke siihen verikokeeseen, niin sitten se on 2 vrk siitä edellisestä. Kauhistuttaa kyllä aika paljon, en menisi jos ei olis ihan pakko, se on sitten taas kerran vähän niinku totuuden hetki. Noh about 12 h niin sittenhän sen näkee:whistle: Yritän aatella muita asioita, onneks aamusta on heti töitä.

  Onneksi te olette jo niin pitkällä ja toivottavasti osaatte jo enemmän rentoutua ja olla liikaa huolimatta:rolleyes:
   
  #1728
 4. Karhurouvanen

  Karhurouvanen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2018
  Viestejä:
  144
  Saadut tykkäykset:
  18
  Jeeeeee! Kävin tänään labrassa ja tulos tuli juuri ja on hcg 519:love::love::love: Mie oon niin Onnellinen!!! 2 päivää sitten ma se oli 127!

  Jes kerrankin jotain hyvää:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Kiitos kiitos kiitos:rolleyes: Mukavaa päivää kaikille:rolleyes:
   
  • Ihana! Ihana! x 4
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1729
 5. nyuu

  nyuu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2018
  Viestejä:
  398
  Saadut tykkäykset:
  110
  @Karhurouvanen onnea!! Nyt liityt plussanneisiin meijän kans ni mun ja @Aislinn83 :n ei tartte pitää tuolla listassa häntäpäätyä jo kolmatta kuukautta putkeen! :D
   
  • Hauska Hauska x 1
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #1730
 6. Aislinn83

  Aislinn83 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2019
  Viestejä:
  201
  Saadut tykkäykset:
  50
  @Karhurouvanen aivan upeeta ja mahtavaa, sä olet nyt tukevasti raskaana.:love::love::love: Olit jo lautalla menossa kohti autiosaarta kun iso aalto toi sut takas!! :love::love: Vauva-aalto....;)

  Nyt liityt plussanneisiin mun ja @nyuu kanssa!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Hauska Hauska x 1
  • List
  #1731
 7. Karhurouvanen

  Karhurouvanen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2018
  Viestejä:
  144
  Saadut tykkäykset:
  18
  :LOL::LOL::LOL: Joo kauhee, onneksi en kerenny sinne autiosaarelle asti, oisko sieltä päässyt enää takaisinkaan jos lautta olis mennyt rikki:ROFLMAO: Ihana aalto:love: Voi teitä, joudutte vielä kyllä pitämään sitä listan perää koska en aio vielä tulla:LOL: Tulen sitten joskus myöhemmin jos niikseen tulee:whistle: Taidan viettää nyt hiljaiseloa jokusen ajan:whistle: Pitäis se varhaisultrakin varata:whistle:
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #1732
 8. Poma

  Poma Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2019
  Viestejä:
  15
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oon käyny täältä välillä kurkkimassa teidän kuulumisia :whistle: Ja niin ihania uutisia saanu nyt lukea!!! Onnea onnea kaikille ja nauttikaa odotuksesta <3 <3 :love:
   
  #1733
 9. Karhurouvanen

  Karhurouvanen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2018
  Viestejä:
  144
  Saadut tykkäykset:
  18
  Moikka @Poma :) Pitkästä aikaa:) Sun visiitti täällä jäi sillon niin lyhyeks! Mites sulla on mennyt? Eikös sun raskaus oo jo aika piiiitkällä:rolleyes:

  Mä kävin toissapäivänä ma siis jo ultrassa jo 5+1 (aiemman kohdunulkoisen ja yhden jäljellä olevan johtimen vuoksi niin aikaisin) ja siellä näkyi kuin näkyikin kohdun sisäinen raskaus ja 1,5 mm alkiokin näkyi jo:rolleyes:Sykettä nyt ei luonnollisesti vielä. Ja näkyi keltarauhanenkin, joka oli oikeestaan pääsyy että miksi menin niin aikaisin kun olin saanut päähäni ajatuksen että jos ei olisikaan keltarauhasta ja kaikki menoakin pieleen sen takia sitten kun piti lopettaa luget:LOL:

  Noh kuitenkin kun pääsin keltarauhasenpuute-lugejen lopettamispelosta niin siirryin suoraan muista syistä pelkäämään keskenmenoa. Syynä lähinnä lähes totaalinen oireettomuus ja niiden orastavienkin oireiden loppuminen (alkava rintojen arkuus, vatsanippailujen väheneminen) ja edelleen jatkuvat päivittäiset kotitestailut ja niiden tulokset. Ihan hassua että aiemmin on voimakkaita oireita tullut ihan pienistäkin hormonimääristä jo ennen plussaakin ja nyt kun ois syytä niin ei ole oireita.

  Noh kävin eilen sitten labrassa ja hcg oli 5570 eli ihan hyvin noussut kun 6 pv sitten viime ke oli 519 ja siitä kaks pv taaksepäin 127. Menen huomenna taas niin näkee onko noussut.

  Kuulostan hermoheikolta neurootikolta (jota toki oikeassa elämässä olenkin:p) mutta itseasiassa ole edes mitenkään kauhean hermona tai paniikissa vaan jotenkin musta tuntuu että olen jo hyväksynyt että tämmöstä tää nyt vaan on. Itseasiassa musta tuntuu että tyyneys on mun ainoa raskausoire:ROFLMAO: Ekaa kertaa evö kävin hammaslääkärissä itkemättä ja olin ihan tyyni:whistle:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #1734
 10. Karhurouvanen

  Karhurouvanen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2018
  Viestejä:
  144
  Saadut tykkäykset:
  18
  Jesss, helpotuksen huokaus! Hcg oli tänään 8990, eli noussut ihan mukavasti:rolleyes: Ihanaa, voi kun mun vauva jatkais kasvuaan ja vois hyvin:love::love::love: Onnea teille kaikille päiviinne:love:

  Vituttaa vaan vittumainen pomo jolle ei sopinut mun labraan meno kesken päivän vaikka jouduin muutenkin toimistolta poistumaan ja siinä samalla olisin käynyt:mad: Totesi pelkäävänsä että ”jos tästä tulee tapa”. TAPA, juu-u, mulla on tapana käydä aina labrassa monta kertaa viikossa. Tää pomo siis tietää näistä hoidoista ja ite on vielä mulle vakkarisopparia tyrkyttänyt vaikka en ole halunnut juuri tämän raskaan elämäntilanteen takia.

  Orjan lailla olen siellä raatanut ja Aina joustanut ja jäänyt ja tullut miten on pyydetty ja puljulle parasta ollut. Mutta nyt loppu se! Sitä saa mitä tilaa. Tuli niin paha mieli että itkin kaksi tuntia eikä siitä meinannut tulla loppua ollenkaan vaan aina pomon nähdessä meinas alkaa itkettää! Ärsyttää kun muuten oon ollu ihan tyyneys ja kun en haluais rasittaa tätä raskautta millään stresseillä!
   
  #1735
 11. Poma

  Poma Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2019
  Viestejä:
  15
  Saadut tykkäykset:
  0
  @Karhurouvanen Ihanaa että hcg noussut noin hyvin! <3
  Mulla ollut myös koko raskaus oikeestaan ihan oireeton. Ja silti mennyt kaikki tosi hyvin, nyt jo puolivälissä :)
   
  #1736
 12. Aislinn83

  Aislinn83 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2019
  Viestejä:
  201
  Saadut tykkäykset:
  50
 13. Karhurouvanen

  Karhurouvanen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2018
  Viestejä:
  144
  Saadut tykkäykset:
  18
  Moikka @Aislinn83 pitkästä aikaa:) Huomenna ultra, sillon on 7+3. Ihan hirveesti ei jännitä, musta tuntuu etten enää oikeen osaa jännittää mitään, on jotenkin niin tottunu kaikkeeno_O

  Mulla alko viime viikolla pahoinvointi, puolen päivää jatkuu pahentuen iltaan. Sen lisäksi on rinnat vähän kipeytyneet ja nälkä on vähän väliä ja ruokaa on pakko saada HETI. Muutamana päivänä on tullut "tilannetta tarkistaessa" paperiin ihan vähän sellaista oranssihtavaa valkovuotoa mutta en ole siitä suurta paniikkia ottanut, toivottavasti ei ole syytäkään.

  Oireet on vähän helpottanut huolta siitä että onko kaikki ok mutta kyllähän sitä silti koko ajan miettii, varsinkin kun tänäänkin tuntuu ettei ole ainakaan vielä ollut yhtä paha olo kuin eileno_O

  Noh huomennahan sen näkee. Menen onneks ihanalle lääkärille ja uskon että se on mun Onnen Lääkäri:ROFLMAO::rolleyes::rolleyes:

  En olisi halunnut vielä neuvolaan soittaa mutta jouduin eilen soittaa labrojen takia ja sinne olis ensikäynti sitten ensi viikon ti. Jos nyt onni suo ja sinne asti päästään, toivon niin:rolleyes:

  Oon lueskellut sun kuulumisia, ihanaa että hyvin menee:rolleyes: Voi kun jossain vaiheessa se huoli hellittäisi ja pääsisi nauttimaankin:rolleyes: Kaikkihan on teillä edennyt oikeen mallikkaasti eikös juu:love:
   
  #1738
 14. Karhurouvanen

  Karhurouvanen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2018
  Viestejä:
  144
  Saadut tykkäykset:
  18
  Tänään oli ultra jossa näkyi oikean kokoinen alkio ja syke:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:
  Tänään on 7+3 ja alkion pituus reilu sentti ja syke 140:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ihanaa:love::love::love: Onnea ja iloa teidän kaikkien päivään!
   
  #1739
 15. Aislinn83

  Aislinn83 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2019
  Viestejä:
  201
  Saadut tykkäykset:
  50
  Oli pakko hektisen päivän päätteeksi lukemaan sun kuulumiset ja kommentoimaan. Voi että. Oon niin onnellinen sun puolesta. Siis teidän puolesta. :love::love:
  Mulla oli sillon varhaisultra 7+2. ;) Hassua että toiki luku pinttynyt päähän. Sen muistaa kun apteekin hyllyltä. :ROFLMAO:

  ONNEA!!! Nauti nyt täysin rinnoin ja jaloin ja käsin. Oot sen ansainnut. :love: Terveisiä pienelle ihanalle alkiolle täältä netti-kummitädiltä. :love:
   
  #1740
 16. Karhurouvanen

  Karhurouvanen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2018
  Viestejä:
  144
  Saadut tykkäykset:
  18
  Kiitos, kyl mä oonkin onnellinen, vaikkei nyt ihan täysin rinnoin uskalla vielä mutta kyllä on koko ajan mielessä että voiko tää olla totta että näin "helpolla" vois onnistaa:love: Noh, ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa *koputtaa puupöytää*. Iiiihanat terveiset nettikummitädiltä:love::love::LOL:
   
  #1741
 17. Äiti seiskanelonen

  Äiti seiskanelonen Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2012
  Viestejä:
  1 486
  Saadut tykkäykset:
  96
  Onnea tähän ketjuun raskautuneille (y) ja kovasti tsemppiä sitä odottaville :love:!
   
  #1742
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti