~*~ alkionsiirroista plussanneet ~*~

Viestiketju alueella 'Lapsettomuus' , aloittaja sydänsuvenyö, 11.09.2015.

 1. Domi

  Domi Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2015
  Viestejä:
  1 613
  Saadut tykkäykset:
  388
  @millionnea kiitos vinkistä, vähän nyt on vaan myöhässä.. tai siis toki jos ei kuitenkaan olisi tehneet aijemmin niin. Vyöhyketerapeutiltahan sillon joskus reilu kk sit kans kyselin niin se sano et ei voi kun riski et käynnistyy synnytys.. Mutta täähän tosiaan on varmastikkin sitä rannekanavaoireyhtymää joka johtuu loppuraskauden turvotuksesta (vaikkei päällisin puolin sitä olekkaan). Joten minä kuvittelen ja toivon et tää vaiva jäis sit tyyliin synnärille! Toki jos ei jää niin sit suuntaan ihmeessä sinne jäsenkorjaajalle juoksujalkaa..mutta en nyt taida parin päivän takia sellasta ryhtyä etsimään. Harmillista kun sulla on vaivoja, mutta onneksi sairaslomaa, niin ei ainakaan töissä tarvitse kärvistellä ja sen kautta vielä huonontaa oloa.. vaikka se (etenkin) yrittäjällä saattaa ottaa luonnonpäälle niin nyt tärkeintä on kuitenkin ne pikkuset (ja tietysti sinunkin vointi) Jännästi se vaan laittaa "arvoja uusiksi" etenkin meillä hoitotaustaisilla.. Paljon tsemppiä sinne! :love:
  Samoin @Rusakkonen kuten lääkärit ja itsekkin olet todennut, nyt on tärkeämpääkin elämässä kun se työ! Sulla on kyllä tosiaan hurjasti noita kaikkia käyntejä.. hyvä että seurataan tarkasti.. (y)
  @shelterme oliko miten erilainen se 4d? Kannattiko mielestäsi käydä? Onnea tyttö tiedosta.. Ujopiimästä puheen ollen, me kun ei tiedätä ja eilenkin sit sanoin kun alkoi ultraa ettei tiietä eikä halutua tietää, ni oli lääkäri et hyvä kun sanoit niin en möläytä, mutta sit se kyllä totes ultratessa että ei kyllä näkyiskään kun on niin kintut yhdessä :D

  Lisäilin listaan päivät ..

  Eipä aiheuttanut eilinen "kopelointikaan" mitään tulosta.. päin vastoin ei juur mitään tuntemuksia eilen ollut. Ja taas kävin lenkilläkin (niin kun useinpina päivinä) metässä aika vaativaa maastoa 3km polkuja pitkin vaan ei mitn. Joten eiköhän sitä sinne to ballonkin hakuun joudu.. Oli nyt tullut omakantaan eilinen niin sain tarkatettua yhen asian mitä jäin miettii et sanoko niin, eli 3cm oli vielä kohdunkaulaa (n) Ei siis sitä kyllä oikein tuntenut heijasteista akuhoitaja kun jo yli viikko sitten oli sitä mieltä ettei juurikaan enää olisi.. Näköjään ollut myös positiivinen streptokokki näyte.. plaah, jotenkin olinkin siitä 100% :(

  41+3
   
  #9326
 2. Domi

  Domi Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2015
  Viestejä:
  1 613
  Saadut tykkäykset:
  388
  No voi :poop: pitikö nyt huomata tuo streptokokki juttu.. kljsgljligji:mad:hsihgs.. siis piiiip.. kannattaa googlata, auttaako se antibiootti sit varmasti ettei se vauva saa tartuntaa!!!! :cry::cry::cry: ÄÄÄH! V*Tt*! Kirjaimellisesti
   
  #9327
 3. hanba

  hanba Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Viestejä:
  158
  Saadut tykkäykset:
  76
  Huutelen taas taustalta. Se lapsen streptokokkitartunta (mikä pahimmillaan johtaa sepsikseen) on todella harvinainen ja koska on aloitettu tuo ab-profylaksia nii sen myötä siitä on tullu vieläkin harvinaisempi. Se ab antaa kyllä hyvän suojan kun ajoissa aloitetaan ja sulle todennäköisesti ehditään aloittaa hyvissä ajoin (kun lapsivesi menee tai kun synnytys on käynnissä). Tuut saamaan sitä todennäköisesti monta annosta ennenku vauva maailmassa. Eli ei mitään hätää sen suhteen.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #9328
 4. Mandala

  Mandala Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2011
  Viestejä:
  3 969
  Saadut tykkäykset:
  983
  @Domi kyllä se antibiootti pitäisi auttaa ihan hyvin. Oon ymmärtänyt, että sun saapuessa sairaalaan sitä aletaan tiputtelemaan ja laitetaan useampaan otteeseen tipan kautta. Mutta mun mielestä myös pitäisi se testi tehdä uudestaan kun menet sinne käynnistykseen tai jos alkaa itsekseen. Olen lukenut, että se strepton tilanne voisi kuulemma vaihdella, ja sen takia täällä HUS alueella se otetaankin aina synnärille saavuttaessa vasta.

  Ihan hurjasti jaksamista loppyrysäyksen odotteluun, varmaan hermoja riipivää jos haluaisi jo päästä hommiin! Mistäs sitä tietää vaik vedet poksahtaiskin just kun vähiten odotat, nim, kokemusta on x2 :ROFLMAO: Jotkut vauvelit ne vaan tykkää siitä yksiöstään niin paljon ettei haluis millään lähteä :love:

  Ja se ballonki on hyvä siitä, että se on niin iisi käynnistelytapa ja monilla auttaakin niin ettei välttämättä tarvita mitään muuta (y)
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #9329
 5. kirsillevauva

  kirsillevauva Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2018
  Viestejä:
  1 186
  Saadut tykkäykset:
  501
  @Domi, anteeksi, kun sössäsin päivityksen kanssa :) Mun päivämäärät olivat kunnossa! Onko se streptokokki siis joku flunssaan liittyvä?

  @Rusakkonen ja @millionnea, mukavia saikkupäiviä :) Kuluuko aika hyvin? Mulla kuluu, kun nukun niin paljon. Hiljalleen yritän kotia saada kuntoon, en jaksa juuri mitään...

  @shelterme, onnea tyttölupauksesta! Oliko se 4d vaikuttava kokemus? Suositteletko? Paljonko maksoi?

  Itsellä on viimeinen intralipid-tiputus tänään. Viikkoja jo 10+5 ja sovittiin, että 12 viikolle tehdään. Itse laskin, että nyt riittää :) 2-3 viikon välein olen käynyt. Olen kyllä kiitollinen, vauva on pysynyt mukana vuodoista huolimatta!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Ihana! Ihana! x 1
  • List
  #9330
 6. millionnea

  millionnea Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2013
  Viestejä:
  793
  Saadut tykkäykset:
  94
  @kirsillevauva mulla ei o mitään ongelmia ajankulumisen suhteen! Eilen kävin aamul uimas, sit lounaalla ja ruokakaupassa. Kotiin. Päikkärit. Ruokaa laittamaan. Lapsi harrastukseen ja itse sohvalle kirjan kanssa. Tänään kävin perhekahvilassa tutustumassa paikallisiin äiteihin ja isiin jotta helmikuussa sit helpompi hypätä sinnekin mukaan. Illalla töihin kolmeks tunniks. Huomenna tapaan kaverin ja ajttelin vaan ommella ja illalla taas uimaan Näin nää päivät soljuu eteenpäin.

  @Domi mulla esikoinen lähti käyntiin täysin yllättäen. Aamul käytiin nevolas, hiukka oli verenpaine korkeempi kuin yleensä. Sit kotiin ja itseasias puhallettiin villaa meidän kamarin lattiaan viel. Sain pellit kiinni uuneista ja kyykistyin kissalle ruokaa laittamaan niin vedet lorahti siihen. Sit autoon ja aamul poika maailmas. Ainoa, näin jälkikäteen muistunut tunne oli semmonen nipistävä tuol jossain sisällä. Mut nyt oon huomannut et sitä on tässäkin raskaudessa jo ny. Ihan kuin joku pitäis kynsillä kiinni jos tain tuolt sisält ja alhaalt. Poika synty 41+2, yliaikaiskontrollipäivänä. Mä niin pidän peukkuja sulle et lähtis ittellään eteneen tai sit pallol.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #9331
 7. Rusakkonen

  Rusakkonen Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2017
  Viestejä:
  1 012
  Saadut tykkäykset:
  576
  Ei tule aika pitkaksi, varsinkin kun nayttaa silta, etten voi ottaa koko tuota sairaslomaa. Meilla on taas nin huonot ehdot toissa, ettei ole kuin yksi kuukausi koko palkalla ja sitten toinen puolella, ja sitten ei mitaan muuta kuin ehka valtion sairasraha, jolla emme voi elaa. Joten taytyy ottaa selvaa, milloin nyt sitten on aitiyslomalle siirryttava.
   
  #9332
 8. Mandala

  Mandala Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2011
  Viestejä:
  3 969
  Saadut tykkäykset:
  983
  Mullakin yliaikaiskontrollipäivän aamuna lorahti vettä kotona esikoisesta 41+4. Ei supistellut tai ollut mitenkään ihmeellinen olo koko aikana. Ainoa mitä oli sitä ennen mikä pisti miettimään oli että kuukausien ummetuksen jälkeen maha olikin löysällä muistaakseni 41+3. Oksitosiinilla käynnistettiin kun ei itsekseen vesistä huolimatta alkanut.
  Nyt kuopuksesta ainoa asia mitä ehdin miettimään oli että maha oli laskeutuneen näköinen sinä aamuna kun yöllä lorahti vessareissulla vettä 35+5. Lähti itsekseen lopulta niin ei tarvinnut käynnistää.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #9333
 9. Domi

  Domi Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2015
  Viestejä:
  1 613
  Saadut tykkäykset:
  388
  @kirsillevauva ei oo mitään tekemistä tällä streptokokilla flunssan kanssa vaan "alakerran" ns. normibakteeristoa.. https://www.terveyskyla.fi/naistalo...tiot-ja-raskaus/gbs-eli-b-ryhmän-streptokokki Mutta synnytyksessä jos tarttuu vauvalle niin hänelle vaarallinen..
  Kiitos @hanba ja @Mandala rauhottelusta asian suhteen, niinhän se varmasti on, kuitenkin suht tavallista mutta.. Ja tosiaan jos vaikka nyt meniskin vedet ennen to niin sit vissiin vähän aijemmin saikulle ton positiivisuuden takia et kerkii sen antibiootin aloittaa.. Pitääkin ehkä huomena soittaa et pääsenkö sit kuitenkin to vielä kotiin kun ballonki laitetaan vai jäänkö ton takia suoraan.. jos ne vaikka sillon aamulla jo tiputtas ekan setin ja pääsis viel kotiin.. Mietin tuotakin et kun nyt ottivat sen tuolla hyvinvointi kontrollissa, niin entäs jos olis jo ajallaan alkanut synnytys, niin sit ei ois ollu otettuna koko testiä niin entäs sit..
  Mulle on jo viikko tolkulla sanottu roikkuvasta mahasta :ROFLMAO: tosin tänään kyllä ite mainistin miehelle et onko tää voinut vielä lisää valua kun tuntuu et tossa tissejen alla olis ihan "litteää" vähän matkaa kun seisoo..
  Jos jotain niin limaa kyllä vähän tulee.. mikähän päivä tuli sellanen ehkä sormenpään kokoinen klöntti sillon naureskelin et liekkä limatulppa :LOL: mutta ei sit sillon juuri muuta.. nyt on sit sellasta hmm.. kananmunanvakuaistyyppistä tullut.. en sit tiiä onko valkovuotoa (ei kylläkään oo siis muutoin raskausaikana ollut) vai sitä ns. tulppaa.. pyyhkiessä siis välillä tulee..

  41+3
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #9334
 10. hanba

  hanba Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Viestejä:
  158
  Saadut tykkäykset:
  76
  @Domi Meidän sairaalassa on käytäntönä, että heti kun vesi menee, niin ab aloitetaan välittömästi (koska sitten kun sikiökalvot ovat puhjenneet, on bakteereilla olemassa reitti kohtuun ja lapseen). Tarkoittaa siis sitä, että sit jäädään sairaalaan ja odotellaan käynnistyykö synnytys siitä vedenmenosta vai pitääkö alkaa käynnistää.

  Meillä ballongin kanssa voi lähteä kotiin yöksi, jos vointi ja KTG on kunnossa. Sit jos kotona kipeytyy niin ettei pärjää (vaikka ballonki olis paikoillaan), niin saa tietty tulla sairaalaan. Viimeistään 24h laitosta ballonki poistetaan anyway, koska jos olis sitä pidempään, sekin on infektioriski. Ja sit jos ballongin kanssa vesi menee, niin sairaalaan jotta voidaan ottaa se pois ja jos GBS pos, nii aloittaa se ab.

  Toki käytännöt voi vaihdella sairaanhoitopiireittäin.:)
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #9335
 11. hanba

  hanba Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2019
  Viestejä:
  158
  Saadut tykkäykset:
  76
  @Domi Ja siis lisäyksenä vielä se, että täällä ei aloiteta antibioottia ballongin laiton jälkeen. Se aloitetaan vasta sitten kun joko a) vesi menee tai b) todetaan, että synnytys on oikeasti käynnissä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #9336
 12. Jantzu

  Jantzu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2016
  Viestejä:
  164
  Saadut tykkäykset:
  110
  Heippa kaikille! Olen viettänyt vähän hiljaiseloa, kun en ole jaksanut kirjoittaa mitään. Työ on imenyt kaikki energiat ja loput on mennyt tavallisen arjen pyörittämiseen. Olen lueskellut teidän kuulumisia ja niitä hyviä kuulumisia on ollut ihana lukea. Erityisen jännityksellä olen odotellut, milloin @Domi saa nyytin syliin:love: Tsemppiä ja kärsivällisyyttä viimeisiin odotteluhetkiin!

  Meillä oli rakenneultra viime viikolla ja kaikki on hyvin:love::love: Huojentavaa ja ihanaa! Pieni liikkuu hyvin ahkerasti ja se aiheutti lääkärillekin ultran aikana hieman haastetta. Kasvojakaan ei halunnut kokonaan paljastaa, vaan piilotteli käsien takana.:p Ennenaikaisuuden riskin vuoksi olen äitipolilla seurannassa ja onneksi ei mitään viitteitä siitä ole, vaikka supistuksia onkin ollut jo useamman viikon.

  Seuraava äitipolikontrolli on 6.11. ja neuvola ensi viikolla 14.10.

  22+1
   
  • Ihana! Ihana! x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #9337
 13. hillan_kukka

  hillan_kukka Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2018
  Viestejä:
  116
  Saadut tykkäykset:
  93
  Mulla huomattiin, kun menin sairaalaan lapsivesien mentyä. Siitä aloittivat heti antibiootit 4 tunnin välein. Ja mulle sitä ehdittiin tiputtaa 2 vrk. Eikä tullut mitään tartuntoja(y)
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #9338
 14. Domi

  Domi Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2015
  Viestejä:
  1 613
  Saadut tykkäykset:
  388
  Haikara matkalla :love:

  nimim. ... hoito ... monesko tulossa ... LA

  Domi ... 5 IVF/1.PAS (18. siirron) jälkeen "luomu" (scratshing) ... ensimmäinen ... 28.9.2019
  Anemonee ... 2.ICSI/1.PAS ... ensimmäinen ... 24.11.2019
  Noran ... 2.IVF/5.PAS ... toinen ... 26.11.2019
  BlackCat ... 1.ICSI/2.PAS ... toinen ... 21.12.2019
  Rusakkonen ... 6.IVF/ICSI ... ensimmäinen ... 28.12.2019
  Millionnea ... 3.ICSI... toinen ja kolmas (poika2010) ... 25.1.2020 x2
  Sukkis ... 1.PAS (luovutettu munasolu + siittiöt) ... 6.2.2020
  shelterme ... 1.IVF/ICSI/1.PAS... toinen ...10.2.2020
  Jantzu ... 5.ICSI/1.PAS ... ensimmäinen ... 10.2.2020
  Iid@ ... 1.lahjasoluhoito ... toinen ... 10.2.2020
  nyuu ... 2.lahjasoluhoito/1.PAS ... ensimmäinen ... 27.2.2020
  Nonnakka ... 1.IVF/1.PAS ... ensimmäinen ... 1.3.2020
  Aislinn83 ... 2.IVF ... ensimmäinen ... 2.3.2020
  Karhurouvanen ... 2.IVF/1.PAS ... ensimmäinen... 26.4.2020
  kirsillevauva ... luovutetut munasolut, 2.PAS ... neljäs ... 30.4.2020
  miumiu_82 ... 1.ICSI ... ensimmäinen ... ??.4.2020
  rouvaNiisku ... 2.IVF ... ensimmäinen ... 7.5.2020  Tulevat tapahtumat :love:
  Rusakkonen:

  12.10 ... flunssarokote
  23.10 ... kätilön vastaanotto
  4.11 ... sairaalalääkäri
  5.11 ... sairaalan kätilö
  15.11... synnytysvalmennus

  Aislinn83:
  9.10 ... neuvolalääkäri

  21.10 ... rakenneultra

  millionnea:
  15.10 ...
  Sokerirasitus 2
  21.1 .... Äitiyspoli 2
  30.10 ... Neuvola


  Domi:

  10.10 ... ballonki

  kirsillevauva:
  22.10 ... niskaturvotusultra
  4.11 ... neuvola
  18.11 ... neuvolalääkäri
  12.12 ... rakenneultra

  shelterme:
  18.11 ... ultra (kasvukontrolli)

  Jantzu:
  14.10 ... neuvola
  6.11 ... äityispolinkontrolli  Maaliin päässeet (y)
  SalamaT ... 3.IVF 3.PAS ... ensimmäinen ... 40+1 ... 1.6.2018
  kiuski ... 2.ICSI 1.PAS ... ensimmäinen ... 41+6 ... 7.7.2018
  Zoona ... 2.IVF 3.PAS ... toinen ... 35+3 ... 10.7.2018
  marrasmai ... 5.ICSI ... ensimmäinen ... 40+3 ... 11.7.2018
  lullaby ... 7.IVF ... kolmas ... 41+0 ... 13.9.2018
  Choco coco ... 2.IVF 1.PAS ... kolmas ... 41+2 ... 4.10.2018
  Iiris80 ... 1.IVF ... ensimmäinen ... 20.10.2018
  Mamido ... luomu 2.IVF:n jälkeen ... kolmas ... 11.11.2018
  mmmoi ... 1.ICSI 3.PAS ... toinen ... 39+1 ... 19.12.2018
  Miitta37 ... 1.IVF/1.PAS ... ensimmäinen
  kettuperhe ... 1. IVF ... toinen ... 27.12.2018
  An1z81 ... 1.IVF 2.PAS ... ensimmäinen ... 40+1 ... 4.1.2019
  Toiveikas81 ... 3.ICSI ... ensimmäinen ... 38+0 ... 14.2.2019
  Ismundo ... 1.IVF 2.PAS ... ensimmäinen ... 40+5 ... 14.3.2019
  Mandala ... 2.IVF 2.PAS ... toinen ... 36+0 ... 28.4.2019
  -dino- ... 2.IVF 2.PAS ... ensimmäinen ... 38+2 ... 29.4.2019
  atvk87 ... 1.ICSI 2.PAS ... ensimmäinen... 39+6 ... 22.5.2019
  Pimpula76 ... 4.IVF lahja-alkio+lahjasolu/ 3.PAS ... seitsämäs ... 38+1 ... 28.5.2019
  love- ... 3.IVF/ICSI/1.PAS ... ensimmäinen ... 41+3 ... 20.6.2019
  vipe1986 ... 2.IVF/ICSI/3.PAS ... kolmas ... 39+0 ... 7.7.2019
  MaiMei ... 4. IVF/1. PAS... toinen ... 39+6 ... 23.7.2019
  Katti75 ... 3.IVF/1.PAS ... toinen ... 40+1 ... 29.7.2019
  Ihanapa ... 2.ICSI/4.PAS ... ensimmäinen ... 42+1 ... 4.8.2019
  gemmy ... 4.IVF/1.PAS ... toinen ... 40+1 ... 6.9.2019
  hillan_kukka ... 4.IVF/2.PAS ... toinen ... 38+1 ... 16.9.2019
  Ramiina ... 2.IVF/1.PAS ... ensimmäinen ... 39+1 ... 23.9.2019

  ************
  Päivitykset siten, että ota [ quote ] alusta ja lopusta pois. Jokainen voi päivittää itse tai jättää punaisella värillä / muuten selkeästi päivityspyynnön
   
  #9339
 15. Domi

  Domi Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2015
  Viestejä:
  1 613
  Saadut tykkäykset:
  388
  Just meinasinkin @Jantzu sun kuulumisia olikohan eilen huhuilla.. :) Ihanaa että rakenneultrassa kaikki hyvin :love: Näyttikös se sitä "toista päätä"? :sneaky::LOL: Halusitteko tietää?

  Olen kyllä tosi ihmeissäni jos jotain ennen huomista tapahtuu, ei oo nimittäin su illan jälkeen juuri mitään kolotuksia (supistuksia jos ne nyt niitä on ollut ne vähäiset "menkkajomot" aijeminkaan) ollut, toki joku ihan ohi menevä, mutta sillon tosiaan vähän "lupaili" kun selkään säteili mutta nyt ei kyllä mitään...

  41+4
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #9340
 16. kirsillevauva

  kirsillevauva Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2018
  Viestejä:
  1 186
  Saadut tykkäykset:
  501
  Olin Dextralla viimeistä kertaa eilen :) Oli niin palveltu olo. Intralipid-tiputus. Hoitaja toi kaakaota, keksejä ja suklaata. Sit sain vielä allergisen reaktion (ihottuman) ja sitä ihmetteli kolme hoitajaa ja lääkäri. Sain allergialääkkeen ja odottelin 15 minuuttia. Itse en hätääntynyt yhtään, olen suht allerginen ja ollut ennenkin monesti vastaavaa ihottumaa. Olen varmaan herkistynyt liuoksen jollekin aineelle.

  @Domi, onko huonmenna käynnistys <3

  Kirsi ja pikkupeikko 10+6
   
  #9341
 17. nyuu

  nyuu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2018
  Viestejä:
  428
  Saadut tykkäykset:
  114
  @kirsillevauva Dextralla on aina ollu nii välittävä meininki <3 saatko nyt lopettaa sit kaikki lääkkeet ja olla ”normaali” odottaja :) ja joko Nt-ultra jännittää?

  Mä halkean täällä jännityksestä, ens viikolla ois rakenneultra. Mitä jos siellä löytyykin jotain? Mä kävin neuvolalääkärillä yksityisellä tosiaan ja se lääkäri oli niin kultainen, että ultras kun olin niin stressissä. Vauvalla oli kaikki mainiosti, ja sillon oli kai rv17 tai 18 menossa, en muista enää! Onko mahdollista että silti jotain vakavaa olisi mahdollista näkyä nyt ensi viikolla? D: googlettelin raskaudenkeskeytyskokemuksia rakenneultran jälkeen niin lähes kaikissa niissä oli kyllä että jotain viitteitä on ollut näkyvissä jo aiemmissa ultrissa. Silti pelottaa!

  Meillä vauva on alkanut liikkumaan ihan kunnolla, ja se on ihanaa:love: pikkaisen alkaa nauttimaankin kaiken pelon keskellä ja jotenkin vasta sisäistää nyt että raskaana ollaan kun maha kasvaa ja vauva rymyää!

  Ja oliko se @Rusakkonen jolta kysyttiin että oliko vauva vahinko? meikä sai nyt samanlaisen kokemuksen tässä eilen:D kollega tuli onnittelemaan vauvasta, ja sit kysyi että ”halusitko sä sitä?” Vastasin et juu, kyllä halusin. Sit kollega kysyy perään et ”no mut antoks sun miehes pitää sitä?”:ROFLMAO::ROFLMAO: Naurahdin et no joo anto, sekin toivo tätä vauvaa kovasti ja yli kolme vuotta tätä tehtiinkin. Siihen kollega ihan järkyttyneenä parahti et ”ai noinko vaikeeta se lapsenteko on”:ROFLMAO::LOL: Me saatiin ainaki hyvät naurut illalla kun kerroin miehelle tästä keskustelusta. Vähän eri maailmoissa sitä eletään me ja nää joilta lapsenteko sujuu ihan ”vahingossakin”:D tää kollega siis tosi nuori, muakin nuorempi, eikä hällä oo lapsia tai edes ilmeisesti suunnitteillakaan.

  Nyuu ja kohta pyörähtää rv21
   
  • Tykkään Tykkään x 2
  • List
  #9342
 18. Rusakkonen

  Rusakkonen Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2017
  Viestejä:
  1 012
  Saadut tykkäykset:
  576
  SIis juu, minultahan sellaisia kyseltiin, ja.viela senkin jalkeen joku taas viime aikoina jossain minulta viela kysyi! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Ja sinultahan @nyuu vasta kyseltiinkin, heh heh! Mulla on viela tassa niin dirty mind, etta kun taa tyyppi ei tainnut Sulta kysya, etta ‘antoks sun miehes pitaa sen’ vaan ‘sita’, niin tietysti mulle tuli taalla sellainen muutaman sekunnin double take ja mielessa kavi, etta MITA han oikein ajatteli Sinun pitaneen kadessa... no joo... tuhma Rusakkonen? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

  ON - aitiysloma taitaa nyt sitten alkaa tasan nelja viikkoa ennen laskettua aikaa, kun sairaslomalta sinne mennaan, vaikka alun perin meinasin aloittaa myohemmin. Yksi kuukausi siina valissa pitaa menna puolella palkalla, kun ei ole tuolla siis muuta kuin 4 viikkoa taysipalkkaista sairaslomaa ja sitten heti seuraavat 4 viikkoa puolella palkalla. Missa taas tallaisiakin saantoja muualla on... Jostain taytyy kehittaa lisarahaa siis sille kuulle. No, mutta vauvan terveys ja elama ovat ne tarkeimmat!!! :love::love::love:

  Rusakkonen ja iloinen vatsassa potkija 28+4
   
  #9343
 19. Jantzu

  Jantzu Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2016
  Viestejä:
  164
  Saadut tykkäykset:
  110
  @nyuu Voi apua, mitä sun kollega on päästellyt suustaan:ROFLMAO::ROFLMAO: Vitsit, että ihmiset on outoja!

  @Domi Oli se toinenkin pää vähän hieman piilosilla:p Mutta sai lääkäri näkyvyyttä ja pojalta näyttää:love:
   
  #9344
 20. kirsillevauva

  kirsillevauva Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2018
  Viestejä:
  1 186
  Saadut tykkäykset:
  501
  @nyuu, en osaa jännittää ultraa vielä. Oletan sintin olevan hengissä, koska nukuttaa niin paljon :) Niitä sairauksia ja poikkeavuuksia en osaa pelätä, elämä tuo eteen mitä tuo ja sen mukaan mennään. Ja eihän siinä seulota kuin down, joka on kuitenkin kehitysvammoista lievin. Minulla on vielä yksi terolut ja kaksi metformiini-tablettia. Lopettelen asteittain. Nyt alkoi 11+0 ja 12+0 ei ole enää tukilääkkeitä.

  Siis, mitä ihmettä ihmiset utelee?! Ihan tahdittomia.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #9345
 21. Roxanne

  Roxanne Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2015
  Viestejä:
  918
  Saadut tykkäykset:
  472
  Tulin vaan toivottelemaan @Domi lle kaikkea hyvää ja onnea matkaan! Kohta Hän on täällä ja piiitkä odotus palkitaan. :love::love::love: Täällä ollaan hengessä mukana. <3

  Onnea odotukseen kaikille muillekin täällä! :) Edelleen seurailen taivaltanne, vaikka omasta odotuksesta onkin jo "hetki" vierähtänyt... :whistle:
  @Rusakkonen , olipa hyvä että pääsit ajoissa saikulle, vaikka se taloudellisesti kirpaiseekin. Sinun ja vauvan terveys ja hyvinvointi on nyt tärkeintä! :love: Työtaakkasi kuulosti aivan kohtuuttomalta kenelle tahansa, saati sitten raskaana olevalle.
   
  #9346
  Viimeksi muokattu: 10.10.2019
 22. Rusakkonen

  Rusakkonen Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2017
  Viestejä:
  1 012
  Saadut tykkäykset:
  576
  Uteliaasti kyselen, etta aiotko lopettaa myos metformiinin? Onko Sinulla yhden tabletin teho 500mg vai 750mg? Meinaan itse koko ajan unohtaa ottaa metformiinit jostain syysta...!
   
  #9347
 23. Rusakkonen

  Rusakkonen Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2017
  Viestejä:
  1 012
  Saadut tykkäykset:
  576
  Onnea matkaan @Domi!!!!!
   
  #9348
 24. Mandala

  Mandala Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2011
  Viestejä:
  3 969
  Saadut tykkäykset:
  983
  @Domi täältäkin roppakaupalla onnea matkaan, siitä se lähtee ❤️ Tule kertomaan miten etenee kun ehdit!
   
  #9349
 25. shelterme

  shelterme Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2014
  Viestejä:
  206
  Saadut tykkäykset:
  102
  @Domi ja @kirsillevauva se 4D ultra on varmasti tosi kiva kokemus, jos vauva suostuu kunnolla näyttämään itsensä. Meillä kun tämä ujopiimä käänsi koko ajan selkäänsä ja kasvojaan niin 4d kuviin saatiin pääosin vaan hänen vasenta kättään. Ideanahan olisi nähdä kasvon piirteetkin todella hyvin. Välillä jumppasin siellä ja lri teki pitkään töitä et oltais saatu vauveli kääntymään. Vatsa oli ihan hellänä kun hän yritti painelemalla härnätä pikkuista siirtymään. Mut eipä suostunu! Käden rakenteet näkyi kyllä supertarkasti. Lri ehdotti, ettei laskuta siitä 4d ultran hintaa kun ei saada oikein kunnon kuvaa. Oli kyllä todella fiksua. Muutoin sen hinta kaikkineen olisi ollut 258,50 €. Hirmu hintaeroja ku Terveystalokohan se oli, jossa oli alkaen 360€!! Eipä mua jäänyt silti harmittamaan se ettei saaatu hienoa dvd:tä. Sain kuitenkin katsella pikkuista 1h 15 min :love:.
  @Domi sulle vielä suuresti tsemppiä tämän päivän käynnistykseen. Ei tässä enää pitkään mene, kun hän on täällä.

  @Jantzu hienoa kuulla sustakin pitkästä aikaa. Hienoja kuulumisia rakenneultrasta ja ah, pieni poika :love::love:.

  @nyuu voi apua näitä ihmisten kommentteja! Kyllä säkin olit taas saanu osaksesi. Mä en ymmärrä miten tää onkin aihe, josta ihmiset saa töksäyteltyä mitä erilaisempia juttuja. Huh huh.
   
  #9350
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti