appivanhemmat saavat apua meiltä mutta me emme heiltä.

Viestiketju alueella 'Isovanhemmat' , aloittaja Nelaatu, 03.06.2016.

 1. Nelaatu

  Nelaatu Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2015
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eli meillä on kolme lasta 6v, 4v ja 5kk. Asumme mieheni vanhempien kanssa samalla paikkakunnalla ja appivanhempani ovat molemmat alle 48vuotta. Minua suunnattomasti on viimeaikoina alkanut ärsyttämään heidän käytöksensä.
  Miehelläni on kaksi pikkuveljeä toinen 6 luokalla ja toinen 8luokalla. Ja lisäksi kolme jo kotoa muuttanutta sisarusta, joista yhdellä on lapsia.
  Joka ikinen kerta, kun appivanhemmat lähtevät johonkin (reissuun, toiselle paikkakunnalle kauppaan, juhlimaan yms.) nämä nuorimmat veljekset tulevat meille hoitoon ja joskus jopa ilmoittamatta heidät tuodaan meille sanomatta moneltako tullaan hakemaan ja milloin. Kuten esim eilen anoppini laittoi viestiä että mieheni siskon lapset (4 ja 5v)olisivat tulossa meille kun sisko menee navettaan ja enpä tietenkään kehdannut sanoa ei vaikka teki mieli, koska meillä on nyt jokaisella lapsella ollut flunssa ja tuo pienin heräilee yöllä jatkuvasti ja miehen työajat ovat monesti 12-18h/vrk (ajaa rekkaa) niin hiukan väsyttää eikä kaipais yhtään ylimääräisiä häiriötekijöitä.
  No lapset tulivat ja kun sisko heitä tuli hakemaan niin yllättäen tulivatkin samassa kyydissä nämä nuorimmat veljekset koska heidät oli käsketty meille kun appivanhempani ovat juhlissa! Ja ei oltu taaskaa ilmotettu mitään!!! Ja mielestäni ovat jo sen ikäisiä että muutaman tunnin yksin kotona selviävät!
  No miehen kanssa keskusteltiin että on se kumma ett aina meidän pitää olla se joka auttaa ja hyvä että joskus kiitos sanotaan, mutta jos me kysymme voisivatko lapset mennä hetkeksi mummolaan niin ei kun on nyt kaikkee....
  Ja kun tämä auttaminen ei jää vain veljien hoitoon, jos jokin työkalu, ruohonleikkuri, auto yms on rikki on mieheni pakko mennä se korjaamaan ja mieluiten myös samana päivänä. Myös rahaa olemme lainanneet ilman että yhtään on kuulunut takaisin..

  Mitenköhän saan pidettyä hermoni kurissa kun jo eilen meinasin itkuun purskahtaa kun nämä veljekset yhtäkkiä tulivat.. miten ihmeessä pitäisi toimia jotta eivät välit appivanhempiin menisi??
   
  #1
 2. siriina

  siriina Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2014
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voisiko miehesi yksinkertaisesti sanoa sukulaisilleen, että lastenhoidosta pitää sopia etukäteen? Eihän kukaan voi olettaa että olette edes kotona jos lapsia vaan tippuu kuin taivaalta yökylään???
   
  #2
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti