kokki kolmonen
Eli siis en ole koskaan tehnyt kastiketta itse. Vain valmispussista... Eli auttakaa miten teen ruskean kastikkeen ja vaalean kastikkeen itse. Ja siis ihan tyhmälle neuvokaa!!
Liikaa vaivaa Googlettaa??Alkuperäinen kirjoittaja kokki kolmonen:Eli siis en ole koskaan tehnyt kastiketta itse. Vain valmispussista... Eli auttakaa miten teen ruskean kastikkeen ja vaalean kastikkeen itse. Ja siis ihan tyhmälle neuvokaa!!
Ei ole vaivaa, mutta ajattelin äitien voivan auttaa.Alkuperäinen kirjoittaja :Liikaa vaivaa Googlettaa??Alkuperäinen kirjoittaja kokki kolmonen:Eli siis en ole koskaan tehnyt kastiketta itse. Vain valmispussista... Eli auttakaa miten teen ruskean kastikkeen ja vaalean kastikkeen itse. Ja siis ihan tyhmälle neuvokaa!!
http://www.google.fi/#hl=fi&source=hp&q=ruskea+kastike&meta=&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=bcf1a3a6595be5e8
Kirjoittaa samat ohjeet uudelleen, joita on jo pilvin pimein weppisivuilla?Alkuperäinen kirjoittaja kokki kolmonen:Ei ole vaivaa, mutta ajattelin äitien voivan auttaa.Alkuperäinen kirjoittaja :Liikaa vaivaa Googlettaa??Alkuperäinen kirjoittaja kokki kolmonen:Eli siis en ole koskaan tehnyt kastiketta itse. Vain valmispussista... Eli auttakaa miten teen ruskean kastikkeen ja vaalean kastikkeen itse. Ja siis ihan tyhmälle neuvokaa!!
http://www.google.fi/#hl=fi&source=hp&q=ruskea+kastike&meta=&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=bcf1a3a6595be5e8
Vaalealla tarkoitan jotain sellaista, mikä käy esim kanakastikkeksi... Anteeksi epäselvyys.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Perusruskea: Voita pannulle, kun sulanut pari rkl jauhoja (mitat riippuu miten suuren kastikkeen teet), ruskikstat ne ja sit kylmää vettä ja mausteet.
Vaalea kastike? Koskaan kuullutkaan Vaikka kokki olenkin. Tai tuon perus ruskean kastikkeen vaaleusastetta tietty voit säädellä, et ruskista jauhoja ja voita niin kauaa
Bechamel- kastike?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Perusruskea: Voita pannulle, kun sulanut pari rkl jauhoja (mitat riippuu miten suuren kastikkeen teet), ruskikstat ne ja sit kylmää vettä ja mausteet.
Vaalea kastike? Koskaan kuullutkaan Vaikka kokki olenkin. Tai tuon perus ruskean kastikkeen vaaleusastetta tietty voit säädellä, et ruskista jauhoja ja voita niin kauaa
Ei noin hienoa sanastoa!Alkuperäinen kirjoittaja fagfa:Bechamel- kastike?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Perusruskea: Voita pannulle, kun sulanut pari rkl jauhoja (mitat riippuu miten suuren kastikkeen teet), ruskikstat ne ja sit kylmää vettä ja mausteet.
Vaalea kastike? Koskaan kuullutkaan Vaikka kokki olenkin. Tai tuon perus ruskean kastikkeen vaaleusastetta tietty voit säädellä, et ruskista jauhoja ja voita niin kauaa
http://www.google.fi/#hl=fi&source=hp&q=Bechamel-+kastike&btnG=Google-haku&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=bcf1a3a6595be5e8Alkuperäinen kirjoittaja kokki kolmonen:Ei noin hienoa sanastoa!Alkuperäinen kirjoittaja fagfa:Bechamel- kastike?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Perusruskea: Voita pannulle, kun sulanut pari rkl jauhoja (mitat riippuu miten suuren kastikkeen teet), ruskikstat ne ja sit kylmää vettä ja mausteet.
Vaalea kastike? Koskaan kuullutkaan Vaikka kokki olenkin. Tai tuon perus ruskean kastikkeen vaaleusastetta tietty voit säädellä, et ruskista jauhoja ja voita niin kauaa
Onko tässä "vaaroja"?Alkuperäinen kirjoittaja äiti:Vaalea kastike = maitokastike?
kevytversio: muutama desi maitoa ja pari ruokalusikallista jauhoja sekoitetaan kylmämä, keitetään muutama minuutti ja maustetaan suolalla, sipulilla ym maun mukaan. Jauhojen ja maidon suhde kastikkeen määrän ja sakeusmieltymyksen mukaan. Kevätsilpulista tulee maukas kastike esim kalaruualle.
Raskaampi versio: jauhot kiehautetaan kasarin pohjalla runsaassa voissa, varotaan ruskistamasta, lisätään maito vähitellen ja keitellään hiljakseen muutama minuutti, ja maustetaan.