Apua näyttösuunnitelmaan (lh/apt)

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja järki lähtee, 13.11.2011.

 1. Siis ensinnäkin, jos käytän jossain kohdassa täydentäviä liitteitä, niin merkitäänkö se siihen kohtaa tekstiä jotenkin? Esim sulkuihin ( liite 1) asian kohdalle?

  Tehdäänkö liitteistä erillinen luettelo?

  Ja sitten ihan kriteereihin... Mitä teille tulee mieleen kriteeristä (mulle ei ihan kokonaisuudessaan aukea nämä kaksi kohtaa):

  1. Tietohallintaa koskevan tiedon hallinta / soveltaa tietohallintaa koskevaa tietoa työssään

  What?

  2. Työehtosopimusta, työnhakuasiakirjoja ja työsopimusta koskevan tiedon hallinta / perustelee monipuolisesti toimintaansa lähihoitajan työtä määrittelevillä työehtosopimuksen oikeuksilla ja velvollisuuksilla. Osoittaa työssään tietonsa työnhakuasiakirjojen ja työsopimuksen laadinnasta.

  Joo, työhakmusasia aukee, mutta mitä hittoa tarkoitetaan noilla lähihoitajan työtä määrittelevillä työehtosopimuksen oikeuksilla ja velvollisuuksilla? Luin kvtes:akin enkä mitenkään nyt hoksannut, mitä ne ajaa takaa tuolla kriteerillä
   
  #1
 2. No ei meillä ainakaan pyydetty/suositeltu liitteitä laittamaan!
  Osoitat asiat tutkintoviikolla 1. näyttämisellä 2. olet osallistunut luennolle ja tehnyt aiheesta mahdollisen tehtävän 3. omaat aikaisempaa työkokemusta asiasta. Asiat käyt tutkinnon vastaanottajan kanssa keskustelemalla.
   
  #2
 3. a.p.

  a.p. Vieras

  Eri oppilaitoksissa tehdään asiat eri tavoin. ;) Juu, tiedän, että asiat näytetään myös käytännössä, mutta meillä pitää avata joka kriteeri myös kirjallisesti. Ja liitteet tarvitaan esim. aikaisemmasta työkokemukseta tai opinnoista, jos jotakin kriteeriä ei pysty näyttöpaikassa näyttämään. Nytkin teen siis osastosihteerin harjoittelun vuodeosastolla, jossa suoritan myös näytön, eli keväällä olleita polikliinisia toimenpiteitä ja niiden kriteerejä ei voi siellä näyttää. Meillä siis opettaja vaatii näistä myös dokumentit, jos jossain kriteereissä vetoan / viittaan esimerkiksi aikaisempaan työkokemukseeni tai "omalla ajalla" suoritettuihin kursseihin (esim. pkv-lääkekoulutus).
   
  #3
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti