auto-ongelma

Viestiketju alueella 'Autot, asunnot ja rakentaminen' , aloittaja marimint, 10.11.2004.

 1. marimint

  marimint Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2004
  Viestejä:
  399
  Saadut tykkäykset:
  0
  meillä oli kesällä 2 pakua (mun työautot, uusi ja vanha) ja henkilöauto. no henkilöauton myimme pois kun siitä vielä sai voittoa ihan mukavasti (edellisvuonna saksasta tuotu) ja kolmas auto oli liikaa. olemme siis ajelleet pakuilla mutta helmikuussa on tää toinen lapsi tulossa, niin pakko on hommata sellanen auto mihin mahdutaan kaikki kerralla.
  ensi kesänä on todennäköisesti alkamassa uuden talon rakennus, joten vanhalle pakulle on sitten käyttöä, eikö sitä muutenkaan kannnata myydä kun käyttöarvo meille on paljon suurempi kuin siitä saatava mahdollinen hinta.
  siis ongelma on se että joudutaan ostamaan henkilöauto kolmanneksi autoksi, jolla ajetaan vain silloin kun ollaan kaikki 4 liikenteessä... ei kuulosta kauheen järkevältä mutta mutta...
  mitä hemmettiä tässä oikein pitäis tehä?! :eek:
   
  #1
 2. tutteri

  tutteri Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2004
  Viestejä:
  140
  Saadut tykkäykset:
  0
  Teette Saksan reissun ja tuotte semmosen auton sieltä joka sopii budjettiin ja vanhemman pakun voi laittaa seisontaan siksi aikaa kunnes sitä sitten tarvitaan taas. :wave:
   
  #2
 3. teevati

  teevati Vieras

  Heippa vaan! meillä kans auto-ongelma. Meille syntyi elokuussa neljäs lapsi,taloa juuri laajennettu eli velkaa on...olis kauheen ihanaa kun olis iso tila-auto nyt kun tavaraakin on ihan mahottomasti kun lähtee jonnekin.Me tehtiin kuitenkin sit niin että hommattiin kaksi henkilöautoa,että mulla on päivisin auto jolla kuskaan lapsia kerhoon ja eskariin ja harrastuksiin kun mies on toisella autolla töissä. Täähän on kuitenki kallista lystiä ja jos aikoo lähtee kylään jonnekin vähä kauemmas,täytyykö sit lähtee kahdella autolla....
   
  #3
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti