DNA vai TeleFinland?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja Sammeli, 30.05.2012.

 1. Sammeli

  Sammeli Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.02.2011
  Viestejä:
  141
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kytkykännykkä, puhepaketti ja netti puhelimeen tarvitaan. Kumpi liittymä on parempi, DNA vai TeleFinland? Molemmissa loistava tarjous saatunna...
   
  #1
 2. Ei kumpikaan

  Ei kumpikaan Vieras

 3. as if

  as if Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2007
  Viestejä:
  18 085
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mulla on 1,5v ollut Telefinlandin liittymät itsellä ja lapsilla (yht. 5 liittymää) eikä mitään moitittavaa. Muksujen luurit oli ennen DNA:lla ja melkein joka kuukausi sai soitella (ja jonottaa!) asiakaspalveluun kun laskuissa oli virheitä, estot ei toiminut jne. Pari kertaa laskut ei tullut ajallaan yms yms.
   
  #3
 4. "jussi"

  "jussi" Vieras

 5. Sanna80

  Sanna80 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2004
  Viestejä:
  14 727
  Saadut tykkäykset:
  1
  Saunalahti. Ota sieltä puhelin ilman kytkyä osamaksulla, saat samaan hintaan ilman et liittymä on määräaikainen. Plus halvimmat liittymät!
   
  #5
 6. Saunis

  Saunis Vieras

  Saunalahti ainakin mun mielestä. Ei ainakaan missään nimessä Sonera, se on kaikista kallein jo liittymiltään ja Tele on sen alla.
   
  #6
 7. Tää

  Tää Vieras

  Minen koskisi Elisaan/Saunalahteen pitkällä tikullakaan!
   
  #7
 8. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Saunalahti, ehdottomasti. Vaihdettiin meidän perheen liittymät DNA:lta saunalahdelle, ja tyytyväinen olen, kun DNA vaan suostui siihen, kaksi kuukautta tapeltiin.
   
  #8
 9. Saunalahtea suosittelisin. Sonera ainakin kallein. Oli aikasemmin Sonera ja vaihdoin Saunalahteen ja laskut pieneni huimasti. Onko Soneralla edelleen se typerä alotusmaksu eli maksat aina vähintään minuutista vaikka puhelu kestäisi 20 sekuntia?
   
  #9
 10. me vaihdettiin jokin aika sitten Saunalahdesta Telefinlandiin, ja ollaan enemmän kuin tyytyväisiä. Enemmän palveluja ja liittymiä vähemmällä rahalla...
   
  #10

Jaa tämä sivu