Ekaluokkalainen pienryhmään

Viestiketju alueella 'Koululaiset' , aloittaja Chez, 12.08.2015.

 1. Chez

  Chez Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.08.2015
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Elikkä oma poikanu joutui pienryhmään jossa on lisäksi 1 ekaluokkalainen ja 3, 4 luokkalaisia. Psykologi sanoin että on hieman vilkas eikä ehkä jaksaisi keskittyä isossa ryhmässä. Puhetaidot oli ikäistään paremmat mutta kuvioiden hahmotus heikompi. Olisin halunnut ensin kokeilla miten opiskelu olisi sujunut isossa ryhmässä mutta ei onnistunut. Tiedän itsekkin että lapsi on hieman vilkas ja innostuu nopeaa mutta en olisi valinnut pienryhmää. Onko täälä muita joiden lapsi on pienryhmässä? Tosi kurja kun poika ei ole saanut kavereita ja mietin miten opetus toimii ku eri ikäiset on samassa ryhmässä.
   
  #1
 2. Tallaaja

  Tallaaja Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2015
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  2
  Pienryhmissä lapset huomioidaan ehkä paremmin (kun heitä on vähemmän) ja saavat osakseen tarvitsemaansa huomiota. Usein lasta "katsotaan" ensin pienryhmässä ja tämän jälkeen siirretään isompIin ryhmiin esim liikunnassa tai kädentöissä tai jos taidot sallivat, niin vaikka matematiikkaan muiden kanssa. Älä huoli, varmasti kaikki menee hyvin. (Itse erityisopettajana toiminut).
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #2
 3. termospullo

  termospullo Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2015
  Viestejä:
  1 075
  Saadut tykkäykset:
  39
  Mun tokalle menny poika on pienluokassa. Meni sinne jo vuos sitte. Hälle se on hyvä muoto, on aikuisia, pieni ryhmä ja mahdollista yksilöllistää opetusta. Normaaliopetus ja kirjat. Ymmärretään paremmin näiden lasten vinkeitä ja haasteita. Olen kyllä tyytyväinen että lapseni luokassa on se max11 lasta 28 sijaan. Nykyään normiluokat ovat tosi suuria. Sieltäkin pääsee normitunneille sellasten joilla se onnistuu ja niissä aineissa kun onnistuu. Omani ei ole vielä pärjännyt kun pienessä porukassa. Älyllisesti hän on terävä ja saa edetä matikassa omaan tahtiinsa edellä, mutta tarkkaavaisuushäiriö vaikeuttaa olemista ja työskentelyä. Kavereitakin on saanut luokasta.
   
  #3
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti